Haberler

Suriyeli Çocuğu Yere Çarpan Pilavcı: Sokakta Görenler Yüzüme Tükürüyor

Güncelleme:

Suriyeli çocuğu yere çarpmasıyla Türkiye'nin gündemine oturan Musa Demirkale, ailesinin kendisine küstüğünü, sokağa çıkamadığını söyledi: Beni tanıyan herkes yüzüme tükürüyor.

Kemeraltı Çarşısı'nda Suriyeli 7 yaşındaki Hasan Hantomani'ye yere çarpmasıyla gündeme gelen seyyar pilavcı Musa Demirkale, "Sokağa bile çıkıyorum, eşim ve dört çocuğum da bana kızdı ve küstüler. Sokakta yolda yürürken bile beni tanıyan herkes tepki koyup yüzüme tükürüyor" dedi.

"AİLEM BENİ AFFETMİYOR"

Küçük çocuğu öldüresiye dövdüğü için büyük tepki çeken ve gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Musa Demirkale pişman olduğunu söyledi. Demirkale, "Sokakta bile artık yürüyemiyorum. Kendi ailem, çocuklarım bana çok kızdı ve küçük Hasan'a yaptığım için beni affetmiyorlar. Sokakta beni tanıyan herkes kötü gözle bakıp söyleniyor, yüzüme tükürüp hakeret edenler bile var. Artık seyyar satıcılık yapamam. Herkes beni tanıdı ve kimse iyi gözle bakmıyor" diye konuştu.

"BENİM DE 4 ÇOCUĞUM VAR"

Aslında öyle bir insan olmadığını ifade eden Demirkale, "Bir anlık öfke hayatımı kötü yönde değiştirdi. Küçük Hasan başta olmak üzere, ailesinden ve tüm Türkiye'deki herkesten özür diliyorum. Hata yaptım biliyorum, ama lütfen beni linç etmeyin. Benim de geçimimi sağlak zorunda olduğum dört çocuğum ve ailem var" dedi.

HASAN'A ZİYARETÇİ AKINI

Öte yandan, İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda seyyar pilav satıcısı Musa Demirkale tarafından yere çarpıldığı görüntüleriyle Türkiye'yi ayağa kaldıran Suriyeli 7 yaşındaki Hasan Hantomani'nin evi ise ziyaretçi ve hayırseverlerin akını uğruyor. Küçük Hasan ve ailesi gördüğü ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ve 4 yıldır Türkiye'de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ailenın hem ihtiyaçları karşılanırken hem de uzmanlar tarafından Hasan Hantomani'ne psikolojik destek veriliyor.(Kaynak: Yeni Asır)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemeraltı Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Reis:

Ellerine saglik pilavci baba ne kadar suriyeli varsa aynen boyle devam gardas sen bak milletin tepkilerineee

23
39
yanıtYanıtla
BIRAKINBUİŞLERİ:

iyi yapmışsın haci boşver milleti.

28
27
yanıtYanıtla
keramettin:

cehennem seningibilerini 4 gözle bekliyor

yanıt17
yanıt20
kayraMobil-IOS:

bu adam haklı,çocugun ailesi sizin kadar tepki vermedi be!o çocuklar sokaktaki insanlara tükürüyor çalıyor vuruyor şeytan gibiler,eline saglık adamın

25
16
yanıtYanıtla
ddd:

sen özürlüsün emin ol senden dogacak nesilde senin gibi olacaktır

yanıt3
yanıt2
Reis:

Ellerine saglik pilavci baba sen bakma bu sigirciklara durmak yok yola devam ne kadar suriyeli irakli varsa bertaraf etmek kazim bu ulkeden kovun recepn basimaza geturdi bu adamlari allah recebinde binturlu belasini versin oy verenlerinde

7
29
yanıtYanıtla
.....:

senin gibilerin Alllah belasini versin ( reiS ) Insan olun biraz insan cokmu zor

yanıt21
yanıt11
armani mail:

iyi etmişsin dayı eline sağlık ne kadar suriyeli varsa hepsini kovacaksın ülkeden

9
19
yanıtYanıtla
Türkoğlu Mobil-ANDROID:

senin yaşamaya hakkın yok lan

18
10
yanıtYanıtla
35tam:

bana denk gelcektin dayak manyagı yapardım seni izmirin adamı merttir bu tür şeyler bize ağır gelir.

11
11
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title