Haberler

Yangından Battaniyeye Atlayarak Kurtuldular

Güncelleme:

Bursa'da, bir binada çıkan yangında Arzu Yucar ve engelli iki çocuğu, polisler tarafından açılan battaniyeye atlayarak kurtuldu.

Bursa'da çıkan yangında, Yucar ailesi battaniyeye atlayarak canlarını kurtardı.

ALEVLER EVİ SARDI

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi 224. Sokak'ta, Suriyeli 29 yaşındaki Hasan el-Abdullah ve ailesinin yaşadığı 4 katlı binanın zemin katındaki evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evi sardı.

İhbar üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ile polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DUMANDAN ETKİLENDİ

Çevredeki vatandaşların yardımıyla binadan tahliye edilen aile bireylerinden Hasan el-Abdullah'ın eşi 26 yaşındaki Luceyn el-Abdullah'ın dumandan etkilendiği anlaşıldı. Sağlık ekiplerince Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GECEYİ DIŞARIDA GEÇİRDİLER

Yangın, itfaiye ekiplerince yaklaşık bir saatte söndürüldü. Evleri kullanılamaz hale gelen Hasan el-Abdullah ve çocukları 3 yaşındaki Muhammed Ali ile 4 yaşındaki Tela el-Abdullah, geceyi dışarıda geçirdi.

BATTANİYE KURTARDI

Dumanların sardığı üst kattaki evde bulunan Arzu Yucar ve engelli iki çocuğu, polisler tarafından açılan battaniyeye atlayarak kurtuldu. Arzu Yucar, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklarına ilaçlarını vermek için uyandığında evinin ziline basılmasıyla yangından haberdar olduğunu bildirdi.

KORKU DOLU ANLAR

Daha sonra evine dumanların ulaştığını belirten Yucar, "Çocukları alıp diğer oraya geçtim. Kapıyı açtığımda her yerin duman olduğunu gördüm ama dışarı çıkamıyordum. Daha sonra aşağıdan açılan battaniyeye çocuklarımı attım, sonra kendim atladım. O şekilde kurtulduk."

Yucar, yangının çıkış nedenini bilmediğini anlatarak, kendisinin ve çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title