Haberler

Suriye'ye Bir Tır Un Yardımı

Şanlıurfa’da yaklaşık 10 gün önce başlatılan kampanya kapsamında otplanan 1 TIR dolusu un Suriye’ye gönderildi.

Şanlıurfa'da yaklaşık 10 gün önce başlatılan kampanya kapsamında otplanan 1 TIR dolusu un Suriye'ye gönderildi.

İHH Şanlıurfa Temsilciliği tarafından 10 gün önce, aralıksız süren saldırılar yüzünden ekmeğin Türkiye parasıyla 17 liraya çıktığı Suriye'de acil una ihtiyaç olduğunu duyurarak, un toplama kampanyası başlatmıştı. Kampanya kapsamında toplanan 1 TIR dolusu un yardımı, sınır ötesine gönderildi. İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila, "Kampanyamıza destek verenlerden Allah razı olsun. Allah kazançlarına bereket koysun. Suriye'de, başta çocuklar olmak üzere kadın, yaşlı ve hastaların hayata tutunabilmeleri için temel gıdaların acil ulaştırılması şart. Suriye'de ekmek üretimi duracak seviyeye gelmiş durumda, kardeşlerimiz için acil una ihyacımız var, bir torba un 60 TL. Allah rızası için ekmeğimizi bölüşmeye devam edelim. Desteklerimizi esirgemeyelim. Çocuklar açlıktan ölmesin. Ekteki hesaplarımıza 60 TL yatırmanız halinde Suriye'ye bir torba un bağışlamış olursunuz" dedi.

Kampanyanın devam ettiğini hatırlatan Atila, hedefin 1 ay içinde en az 4 TIR un göndermek olduğunu sözlerine ekledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Türkiye Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title