Haberler

Suriye'ye 25 Ton Un Yardımı Gönderildi

Malatya'dan Suriye'ye 25 ton un yardımı gönderildi.

İyilikder Malatya Temsilcisi Mehmet Yel, yaptığı açıklamada, "Kanayan İslam coğrafyalarına yardım taşımayı sürdüren İyilikder, Suriye' deki savaş mağdurlarına 25 ton un yardımında bulundu. Ayrıca pazar günü Hatay Reyhanlı' daki Suriyeli mültecilere 350 gıda kolisi, çocuk maması ve süt dağıttı. Reyhanlı' da bulunan Suriyeli hastaların tedavi gördüğü bir hastaneye de et ve kumanya yardımında bulunan İyilikder yetkilieri aynı gün Gaziantep' te bulunan ve sadece Suriyeli kanser hastalarının tedavi gördüğü Emel Sağlık Merkezine de gıda ve temizlik maddesinden oluşan insani yardım malzemelerini hastaneden sorumlu başkan Sayın Doktor Abdurrahman beye teslim etti"dedi.

Yel, daha sonra şunları söyledi:

"Suriye'nin dünya gündeminden uzaklaştırılmış olduğu günümüzde, İyilikder olarak canla başla çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. Zira almış olduğumuz haberlere göre Suriye' deki kardeşlerimizin durumlarının içler acısı olduğunu ve bizim de bundan dolayı önceki çalışmalarımızdan daha fazla gayret göstererek ve bu duyarlılığı toplumun tüm katmanlarına yayarak yardımcı olmamız gerektiğine inanıyoruz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Reyhanlı Malatya Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title