Haberler

Suriye Uçakları Süleyman Şah Türbesi'nin Bulunduğu Köyü Bombaladı

Güncelleme:

Suriye uçakları, Süleyman Şah Türbesi'nin de bulunduğu Karakozak köyündeki köprüyü bombaladı.

IŞİD'in Kobane’ye yönelik saldırıları sürerken, Suriye uçakları da örgüte ait mevzileri vurdu. Süleyman Şah Türbesi'nin de yer aldığı Karakozak köyündeki bir köprü de havaya uçuruldu.

SURİYE UÇAKLARI KÖPRÜYÜ HAVAYA UÇURDU

Hürriyet'in haberine göre, bugün Türkiye sınırına oldukça yakın uçtukları iddia edilen Suriye uçakları, Kobane’yi Minbic’e ve Halep’e bağlayan bir köprüyü havaya uçurdu. Süleyman Şah Türbesi’nin de bulunduğu Karakozak Köyü’ndeki köprü, IŞİD’in Kobane saldırısı için ikmal hatlarından biri. Geçtiğimiz hafta, Suriye uçakları Kobane’nin güneybatısındaki el Bab kasabasındaki IŞİD merkezlerini hedef almıştı.

İKİNCİ CEPHE AÇILDI

Öte yandan Kobane’de IŞİD saldırısına direnen PKK bağlantılı Halk Savunma Güçleri’nin Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin karşısına düşen, Haseke eyaletine bağlı Serekaniye’nin batısındaki IŞİD kontrolündeki köylere karşı saldırı başlattı. Türkiye sınırına sıfır noktadaki Til Henzir, El Raviye, Dehma ve Furayşah’ta taraflar arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Süleyman Şah Türbesi Türkiye Kobani Suriye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (103)

Allah Kulu:

Dinsiz PKK ve Pesmergenin Hakkindan Imansiz isid gelir . . . Simdi dagilalim

35
70
yanıtYanıtla
orhn:

İşitte mahsun ınsanları öldürürken türkmenleri keserken kadınlarına kızlarına tecavüz ederken kendilerine allahın kulu diyor.

yanıt0
yanıt0
PKKli:

kafayı pkk ile bozmuşsun la, git biraz dinlen sonra yine gel

yanıt0
yanıt0
osman jitem:

evet canım aynı işid 5 bin türkmeni de öldürdü. sevin sevin sen cahil ülkücü daha dünyada ne oluyor haberin yok

yanıt0
yanıt0
Tc:

Osman bey 5000 Türkmen öldürülmemiştir abarttın sen okadarını jitem sadece 100 kişi öldürmüştür tarihte yazar sen ülkücülere ne hakla çahill dersin sen kendine bak okul yağmalayan çahill

yanıt0
yanıt0
SEYTAN:

SEYTANIN KULU olmasan böyle hakaret etmezsin orda onur ve kendi özgürlügü icin savasanlarin ardindan! IS-It köpekleride birilerinne yaranmak icin bu insanlarin özgürlügünü elinden almak istiyor!

yanıt0
yanıt0
ÖZKAN:

İŞİD KAFA KESMEZ ONU ABD CIKARIYOR ANLAMDINIZ MI DAHA MUSLUMAN KAFA KESER MI O VIDEO LAR ABD YAYINLIYOR İŞİD YAHUDILERIN BELASI

yanıt0
yanıt0
Vatan AŞKTIR..:

Burdaki kalleş pkk sempatizanları sizin rahmetli dedelerinizden çanakkale de kurtuluş savaşında şehit olan mutlaka vardır sizi görse yüzünüze tükürür, benim torunum bu kadar hayin olamaz diye. . İŞGAL demek bir devletin toprağına saldırıp kendi bayrağını dikmektir. Senin ne zaman bir devletin oldu Allahtan korkmaz ?? Hain ve Yalan konusunda PKK sempatizanlarına kimse yetişemez, ve asla amaçlarına ulaşamayacaklar, her yerde propaganda yaparlar Kahraman PKK işidi bitirecek, diye madem o kadar kahraman peki 80 bin kürt niye kaçtı geldi koruyamadılar?? Yine Türkiye Kucak Açtı. Faşist Pkk lılar kesinlikle kaybeden olacaktır bakın göreceksiniz. Asla hedeflerine ulaşamayacaklar ALLAH Faşislerin belasını versin. Yarın birgün Kobani düştüğünde Bakın ne yalanlar uyduracaklar, Kahramanlığınıızı göreceğiz sizin. AKP olmayaydı sizi kim kurtaracaktı bizim elimizden.

33
34
yanıtYanıtla
....:

Türk ve Türkiye ismini karalıyan yurtdışında kürtlerdir. Birincisi iftira yalan münafıklık. Ikincisi tecavüz uyuşturucu hırsızlık asayişi bozma polis yakalandığında Türk pasportu çıkıyor ve Türk diye istatisklere geçiyor

35
27
yanıtYanıtla
GEVER30YKSKOVA:

Az kalmış ypg oraya ılerlıyor . . ORAYI ALINCA DUNYANIN GÖZÜ ONUNDE ORASI PARAM PARÇA EDİLECEKTİR . . BU SIZE BUYUK BIR DERS OLACAKTIR BEKLEYN

26
32
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title