Haberler

Kilis'e Aynı Gün İçinde 4. Roket Düştü; 7 Yaralı

Güncelleme:

Suriye tarafından atılan 2 roket mermisinin daha Kilis kent merkezine düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralı sayısı 7'ye çıktı. Birçok evin camları kırıldı, halk panik içinde.

Bu sabah Suriye tarafından atılan 2 katyuşa roketatar mermisi Kilis kent merkezinde patladı. Çok sayıda araç ile evde hasar oluşan patlamalarda 4 kişi yaralandı. Saat 11.20 sularında Kilis kent merkezine peş peşe 2 roket daha düştü.

3. ROKET BİNAYA İSABET ETTİ

Suriye tarafından atılan bir roket mermisi, Kazım Kayabekir Mahallesi'nde bir binaya isabet etti. Patlama sonucu yaralanan 2 kişi ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ev ve işyerleri ile otomobillerde hasar meydana geldi. Birçok evin camları kırıldı.


Bu olaydan yaklaşık 5 dakika sonra yine aynı bölgeden ateşlenen roket mermisi, Öncüpınar Mahallesi'ndeki boş araziye isabet etti. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İLK ROKETLER SAAT 07.00'DE DÜŞMÜŞTÜ

Geçen 18 Ocak gününden bu yana 7'si Suriyeli 18 kişinin yaşamını yitirdiği Kilis'e, bu sabah 07.00 sıralarında Suriye tarafından yine katyuşa roketatar mermisi atıldı.

IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden atılan roket atar mermilerinden ilki vatandaşların araçlarını park ettiği boş bölgeye düştü. Patlamalarda, bölgede bulunan 8 araç ile çevredeki ev ve işyerlerinde hasar oluştu.


İkinci patlama ise bir sokakta meydana geldi.

4 KİŞİ YARALANDI

Sokaktaki bir evin yanına isabet ederek patlayan katyuşa roketatar mermisi evlerde hasar oluşturdu ve 4 kişinin yaralanmasına neden oldu. Patlama ihbarlarının ardından bölgeye giden sağlık, kurtarma ve polis ekipleri inceleme başlattı. İkinci patlamanın meydana geldiği sokakta yaralanan 4 kişi ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedavisine başlanan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.


Bu arada sınırda konuşlu topçu birliklerinin roketatar mermilerinin atıldığı bölgeyi Fırtına obüsleriyle ateş altına aldığı belirtildi.


DOKUZU ÖLDÜRÜLDÜ

Suriye sınırından Kilis'e bu sabah saatlerinde atılan iki rokete anında misliyle karşılık verildi. 9 IŞID'li top atışı sonucu öldürüldü.

Bölgedeki kaynaklar konuyla ilgili, "Bu sabah saat 07:00 sularında Kilis'e düşen iki adet roket sonucu dört vatandaşımız hafif şekilde yaralanmıştır.Suran bölgesinde İHA ve radarlarla roket atışlarının yapıldığı tespit edilen DEAŞ (IŞİD) terör örgütüne ait iki adet roket mevzi, sınırımızda konuşlu ateş destek vasıtalarımızla (Fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) Bataryasıyla) ateş altına alınmış ve her iki mevziide bulunan Dokuz DEAŞ üyesi terörist etkisiz hale getirilmiştir" bilgisini paylaştılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suriye Kilis 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (101)

mirzo.:

akp. ölkeyi. kan. huzursuzluk. kavga. içınde. yüzdürüyor. 49. oy. aliyor. hayret.

36
2
yanıtYanıtla
ömer:

kilisliyim ölene kadar kilisdeyim ölene kadar ak partiliyim varmı ötesi

7
29
yanıtYanıtla
ÖMER''E:

Akşam saatlerinde kilise düşen roket sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

yanıt16
yanıt0
.:

geber oğlum seni tutanmı var

yanıt20
yanıt1
2222222222:

gebeerrrrrr

yanıt11
yanıt0
Osman:

geber o zaman sahte kilis li

yanıt8
yanıt0
akp seven:

ne olmuş yanıi bir laç bomba düştüyse. hepsi tayyibi yıkmak için dış güçlerin oyunu. tayyip için ölürüz

10
23
yanıtYanıtla
ALOEVERA:

E GEBER O ZAMAN NE DURUYORSUN.

yanıt18
yanıt0
mirzo.:

reyis. iki. tane. vaiz. verır. mileti. koyuna. çevırır. işi. bağlar.

30
1
yanıtYanıtla
...:

akp sorunn olunca piyasada yok

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title