Haberler

Suriye'nin İdlib ve Şam Kentlerinde Hava Saldırıları

Suriye'nin İdlib ili ve Şam'ın Doğu Guta bölgesinde Beşşar Esed rejimine bağlı savaş uçaklarının düzenlediği hava saldırlarında 22 sivilin hayatını kaybettiği çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.

Suriye'nin İdlib ili ve Şam'ın Doğu Guta bölgesinde Beşşar Esed rejimine bağlı savaş uçaklarının düzenlediği hava saldırlarında 22 sivilin hayatını kaybettiği çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.

AA muhabirine konuşan İdlib Sivil Savunma yetkilisi Tevfik Kattan, rejime ait savaş uçaklarının İdlib kentinin Eriha ilçesine düzenlediği 30'dan fazla saldırıda 10 sivilin hayatını kaybettiği, 50'den fazla sivilin de yaralandığını belirtti.

Kattan ayrıca savaş uçaklarının İdlib il merkezindeki Subay Konutları Mahallesi'ne düzenlediği hava saldırlarında ise 4 sivilin yaşamını yitirdiğini, 11 kişinin de yaralandığını kaydetti.

Bu arada Duma'daki Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi üyesi Yusuf el-Bustani ise rejime ait savaş uçaklarının başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki Duma ilçesinde yerleşim yerini bombaladığını, saldırılarda 8 sivilin hayatını kaybettiğini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Beşşar Esed Suriye İdlib Şam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title