Haberler

Yunan Basını: Suriye'den Kaçan Radikal Örgüt Milisleri Ege Kıyılarında

Güncelleme:

Rusya'nın Suriye'deki saldırılarının ardından buradan kaçan örgüt üyelerinin Türkiye'ye girdikleri ve buradan Yunan adalarına, oradan da Avrupa'ya dağıldıkları öne sürüldü.

Rusya'nın Suriye'de başlattığı hava saldırısını ardından, buradaki radikal islamcı örgüt üyelerinin silahlarını bırakıp, yasa dışı yollardan girdikleri Türkiye'de, Balıkesir Ayvalık İlçesi ile Muğla'nın Bodrum İlçesi sahillerinden önce Yunan adalarına, buradan da diğer Avrupa ülkelerine dağılarak, büyük tehdit oluşturdukları ileri sürüldü.

GEÇİŞLER TAVAN YAPTI

Yunanistan'da yayın yapan "www.pronews.gr" internet sitesi, Suriye'de Rusya'dan aldığı hava desteğiyle Esad rejiminin kara hareketı başlatmasıyla zor durumda kalan Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü başta olmak üzere diğer radikal İslamcı gruplardaki milislerin silah bırakıp kaçmalarının, Türkiye kıyılarından Yunanistan'a göçmen geçişlerini arttırdığını duyurdu.

AVRUPA'YA DAĞILDILAR

Türkiye'ye yasa dışı yollardan giren bu kişilerin Balıkesir'in Ayvalık ilçesi'nden Midilli'ye, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden de İstanköy (Kos) Adası'na geçtikleri, buradan da diğer Avrupa ülkelerine dağıldıkları iddia edildi.

ELİ SİLAHLI VE SİVİL FOTOĞRAFLARI VERİLDİ

Haberde, büyük bölümü radikal islamcı örgüt militanlarının oluşturduğu bu milis güçlerinin askeri kıyafetli, ellerinde kalaşnikoflu, makineli tüfekli, el bombalı fotoğrafları ile Yunanistan'a geçtikten sonraki sivil fotoğraflarına da yer verildi. Bu kişilerin sadece Yunanistan değil diğer Avrupa ülkeleri için de tehlike oluşturduklarına dikkat çekildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Türkiye Suriye Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Akpkkabd katilMobil-IOS:

Arkasında AKP var birşey olmaz

22
26
yanıtYanıtla
antipkk:

Senin arkanda kim var kime dayadin Sirtini? Pis PKKli? Kuru Iftira atma biz siz gibi hain degiliz!

yanıt5
yanıt1
Akpkkabd katilMobil-IOS:

AKP destekledi saraya gelsin

28
19
yanıtYanıtla
...TAŞOVA...:

EYY ANADOLU HALKI UYAN ARTIK..CHP NİN ARKASİNDA DHKP-C VAR.... HDP NİN ARKASİNDA PKK VAR.... VATANIMIZA BU DÖRTLÜ ÇOK ZARAR VERİYOR...LÜTFEN GERÇEKLERİ GÖRELİM...BALIK HAFIZALI OLMAYALIM... BUNLAR SOL BEYNAMAZLAR....AKLIN YOLU BİR ...VAKİT BÜTÜN SAĞCILARIN...AKP de... BİRLEŞME VAKTİDİR...

21
16
yanıtYanıtla
Vatanı satan Akp:

Bütün ülkeyi parsel parsel, karış karış sattılar.istiklalde bir tur at sanırsın Arabistan. Türkçe konuşan adam kalmadı. Yolsuzluk aldı gitti. Evimde tv bile izleyemiyorum... Daha ne konuşuyorsun sen ya..

yanıt0
yanıt0
FIRFIR:

BU ADAMLAR TÜRKİYEDEN GECTİ . BU ADAMLARI BENMİ SOKTUM TÜRKİYEYE AKP LİLER . GÜNAHINIZ ÇOK BÜYÜK NAMAZ ORUC SİZİ KURTARMAZ BU GÜNAHLARLA YANACAKSINIZ CEHENEMDE

10
9
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Bunları.tayyibe.akpye.apoya.hdpye.gönderin

4
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

işid tin itleri nereye kacıyorsunuz hani cennete gideçektiniz yoksa dininize inanmıyorsunuz

7
2
yanıtYanıtla
siirtli:

Avrupanın yerinde olsam bunların hiçbirini mülteci olarak almam bırakır boğulsunlar açlıktan gebersinler ama almam bu işitli teröristleri

0
1
yanıtYanıtla
Unal:

Rusyayı sahada görünce cenneti huriyi unuttu tabanları yağladı dingiller Allah Esadin yar ve yardımcısı olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title