Haberler

Suriye'den IŞİD'e Hava Saldırısı

Güncelleme:

Suriye İnsan Hakları Gözlemcileri tarafından yapılan açıklamada, Suriye'nin Rakka kentinin kontrolünü elinde bulunduran IŞİD'e yönelik Suriye'nin düzenlediği hava saldırısında aralarında 1 Amerikan vatandaşının da bulunduğu 18 IŞİD militanının öldürüldüğü bildirildi.

18 MİLİTAN ÖLDÜRÜLDÜ

Merkezi Londra'da bulunan Suriye İnsan Hakları Gözlemcileri yaptığı açıklamada dün Rakka'ya düzenlenen hava saldırısında ölenler arasında IŞİD örgütünün bazı liderlerinin de bulunduğunu duyurdu. Gözlemciler aralarında bir ABD vatandaşının da bulunduğu en az 18 IŞİD militanının Dayrezor kentine yapılan hava saldırısı sonrası hayatını kaybettiğini ifade etti. Gözlemciler IŞİD'e karşı Suriye'nin Ebu Kemal bölgesinde yapılan bir başka hava saldırısında da birçok IŞİD militanının öldürüldüğünü kaydetti.

Suriye'de ordu güçleri özellikle son 1 aydır IŞİD'e karşı savaş veriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Suriye Rakka Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

Mir Kemal:

darısı geride kalanlara inş. tek işit canisi kalmayana kadar devam ALLAH yar ve yardımcınız olsun kim işit le savaşıyorsa.

4
1
yanıtYanıtla
ahmet:

iş-itler cehennenmee

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title