Haberler

Suriye'de Hava Sahasını İhlal Eden Uçaklar Düşürülecek

Güncelleme:

Askeri durumun her gün gerginleştiği Suriye'de Moskova, Tahran ve Şam Su-24'ün düşürülmesine karşılık vermeye hazırlanıyor.

Rusya'nın S-300 füzelerini Suriye'ye konuşlandırmasının ardından, Suriye ' Şam'la koordine olmadan hava sahasına giren' uçakları düşüreceğini ilan etmeye hazırlanıyor. İran'a ait 2 hava filosu da Suriye operasyonuna katılmaya hazır.

KARŞILIK VERMEYE HAZIRLANIYORLAR

Askeri durumun her gün gerginleştiği Suriye'de, Moskova, Tahran ve Şam Su-24'ün düşürülmesine karşılık vermeye hazırlanıyor. Kuveyt merkezli Er-Rai'dan Elijah J. Magnier'in haberine göre, S-300'lerin Suriye'ye yerleştirilmesinin ardından, Şam yönetimi kendisinden izinsiz hava sahasını ihlal eden tüm uçakları uyarı yapmadan düşüreceğini duyurmaya hazırlanıyor.

BİLGİ KAYNAĞI SAĞLAM

Bilgiyi veren üst düzey yetkili, Şam'da Rusya, İran, Suriye ve Hizbullah'ın dahil olduğu ortak operasyon odasından. Aynı yetkili, İran'ın da 2 Sukhoi savaş uçağı filosuyla Suriye'deki operasyonlara katılmaya hazırlandığını belirtti. Filoların Humus'taki T4 Üssü'ne (eski Tiyas üssü) konuşlandırılacağı söyleniyor.

Haberde, İran'ın 4 bin Devrim Muhafızı'nı Suriye'ye gönderdiği ve bu kara birliklerinin Palmira'da Rakka'ya hava koruması altında savaşacağı vurgulanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Moskova Tahran Suriye Şam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500

Yorumlar (240)

TÜRKİYE DEĞİL AKEPE SUÇLU:

MERAK ETMEYİN 3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKMAZ AKEPE KUYRUĞU KISTIRIR ÖZÜR DİLER

71
64
yanıtYanıtla
ERDİNÇ:

KORKAK BU KADAR KORKAK OLMA ETEKLİ EMBESİL SEN EVİNDEN ÇIKMA KARI KILIKLI

yanıt3
yanıt7
juba:

türk milleti senin merak ettiğin gibi merak etmez sen korkaksın kuyrukta senin gibilerde olmasa idi moskof ağzı yapmaz iyi yada kötü devletine ve başkanlarına milletine sahip çıkarak konuşurdun haklı iken özür dilersen bu adamlar seni karısı yaparlar senin zihniyetin için sorun yoksa bilmem

yanıt3
yanıt2
GERÇEK TÜRKMEN:

İŞTE ADAM GİBİ İKİ LİDER PUTİN VE ESAD

24
102
yanıtYanıtla
ref:

türkiye dron bile ucuramaz orada bu saaten sonra türkiye kendi sınırında bile ucuramıyor ucakları ahahhaytt

41
57
yanıtYanıtla
ehli sünnet:

irandan dost olmaz . . . . . şiaları

56
39
yanıtYanıtla
örümcek kafa:

isiniz gücünüz mezhep cilik ülkeyi mahvettiniz

yanıt2
yanıt0
ref:

Türkiye kendi hava sahasında bile ucumaz bu saaten sonra uahahaha

17
75
yanıtYanıtla
123:

senin hava sahanda uçar seni gidi sırtlan

yanıt10
yanıt4
Yaşa:

Yaşasın rusya iran surıye

42
43
yanıtYanıtla
Tüm 240 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title