Haberler

Muhalif Mevzilerini Vuran Rus Cruise Füzesi Havada Görüntülendi

Güncelleme:

Muhalifin kontrolündeki köyü vurman Cruise füzelerinden biri hedefe ulaşmadan saniyelerce önce havada görüntülendi.

Rus savaş gemilerinden ateşlenen Cruise füzesi, Suriyeli muhalif grupların yerleştiği alanları hedef aldı. Füzelerden biri mevzileri vurmadan önce havada görüntülendi.

MUHALİFLERİN KONTROLÜNDEKİ KÖYÜ VURDU

Önceki gün Akdeniz'deki Rus savaş gemilerinden ateşlenen altı Cruise füzesi, Suriyeli muhalif grupların kontrolünde bulunan İdlib yakınlarındaki Cebel ez-Zaviye'deki köyleri vurdu.

KÖYÜN ÜZERİNDEN GEÇERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Bu köylerden Kansafra yakınlarını vuran bir Cruise füzesi patlamadan önce köyün üstünden hızla geçerken saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

TÜRKMENLERE YARDIM NAMUS BORCUDUR:

KOBANİDEN KAÇAN 100 BİN KÜRTÜ AL TC YE. . İŞİTİN VURDUĞU 1400 PKK-YPG TERÖRSİTİ TC DE HASTANELERDE BAK. . TC DEN KALKAN ABD İNG FR SAVAŞ UÇAKLARI AYLARCA İŞİTİ VURSUN. . . PEŞMERGE ÇETESİNİ VE ÖSO YÜ TC ÜZERİNDEN KOBANİE GEÇİR. . BAK ETEKLİ KÜRTLERİN AHDE VEFASINA? TÜRK MİLLETİNE SÖVÜYORLAR!! TÜRK DEVLETİNİ YÖNETEN EY AK PARTİ; KÜRTLERE ETTİĞİNİZ YARDIMI SOYDAŞIMIZ TÜRKMENLERDEN ESİRGERSENİZ ALLAHA AND OLSUN SİZE BİR DAHA OY VERMEM BİR TÜRK OLARAK İSYAN EDERİM. . ŞİMDİ TERAZİ ZAMANI-İŞTE ARŞIN BURDA.

33
14
yanıtYanıtla
ADANALI MISTIK:

KAHROLASI MOSKOV KEFERESİ , YÜCE RABBİM TÜRKMEN KARDEŞLERE ZAFERLER NASİP EDE

12
19
yanıtYanıtla
Şirin baba:

Putin kobani aşkına bayırbucak a yerleş tir

16
13
yanıtYanıtla
BAKINIZ:

bu putin zamanı gelir kürtleride vurur kürtlerde hemen türklere biz çanakkalede beraber şavaştık der

11
17
yanıtYanıtla
ŞEHİT VE:

vurdukça içimiz ferahlıyor. . .

17
8
yanıtYanıtla
cengizzz:

allahu akbar, şebap şebab ver ordan 5 şiş kebapppp

17
4
yanıtYanıtla
Ysf:

Allah silahlarinizi kendinize dondursun insaallah.kaza ile birbirinizi oldurun ..m

10
5
yanıtYanıtla
ABDULLAH ÖCALAN (ARTİN AGOPYAN):

PEK SAYIN DEMİRTAŞ KÜRTÇE BİLMEZ, ZAZADIR. . . . . . DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAKİ 20 AŞİRET KÜRTÜZ ZAZAYIZ DİYEREK TECHİRDE KALAN ERMENİLERDİR. . . . . . BUNLAR AÇIKCA BİLİNMEKLE BİRLİKTE BU AŞİRET ÜYELERİ PEK ÇOK ULUSAL GAZETEDE BU GERÇEĞİ ANLATARAK ARTIK KİMLİKLERİNİ GİZLEMEDİKLERİNİ ALENEN AÇIKLAMIŞLARDIR. . . . . DEMİRTAŞTA BUNLARDAN BİRİDİR. . . . . . ESASEN PKK TERÖRÜDE BUNLARIN ESERİDİR. . . . . YABANCI İSTİHBARAT RAPORLARINDA PKK DA 2000 ERMENİ BULUNDUĞU VE ÜST YÖNETİMDE YER ALDIKLARI AÇIKÇA GEÇMEKTEDİR. . . . .

3
11
yanıtYanıtla
ALI:

SEN TARIHIN BABASI HEREDOT DEGIL HERMOSUKSUN

yanıt3
yanıt1
jero:

ulan bu ülkenin en büyük mühimmat depolarına bak hep 8 km menzilli obüsler dolu. . . durum berbat hangi rusyala savaşacan, , , pkk ya 2 bomba at etraftakipahalılığa bak hangi ekonomi hangi silah la savaşacaksın, ama onlarda olmayan sarayımız var çağır saraya yiyin için anlaşın savaşma seviş yani

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title