Haberler

El-Nusra Cephesi Kontrolündeki Toprakları Muhaliflere Bırakıyor

Güncelleme:

Suriye'deki muhalif gruplardan Nusra Cephesi, Halep'in kuzeyinde, Türkiye sınırı yakınında kendi denetiminde bulunan noktaları diğer muhalif gruplara devredecek.

Suriye'deki muhalif gruplardan Nusra Cephesi'nin, Halep'in kuzeyinde, Türkiye sınırı yakınında kendi denetiminde bulunan noktaları diğer muhalif gruplara devredeceği bildirildi.

TOPLANTI YAPILDI

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre Nusra Cephesi ile Halep'teki diğer muhalif gruplar arasında toplantı yapıldı.

TÜRKMENLERE BIRAKACAKLAR

Toplantıda alınan karar çerçevesinde Halep'in kuzeyinde Nusra Cephesi'nin denetiminde bulunan Havar Klis bölgesinin Türkmen grubu Sultan Murat Tugayı'na devredileceğini bildiren kaynaklar, Halep'in Azez ilçesindeki tüm karargahlar ile şehrin kuzeyinde terör örgütü DAEŞ'le olan cephe hatlarının ise Şam Cephesi'ne (Cephetu'ş Şamiyye) bırakılacağını aktardı.

IŞİD'İ DURDURDU

Öte yandan İdlib bölgesindeki takviye birliklerinin bir kısmını IŞİD'e karşı kullanmak için harekete geçiren Nusra Cephesi'nin, Halep'in kuzeyinde Soran Azez bölgesinde IŞİD'le çatışarak örgütün ilerlemesini durdurduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Suriye Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
500

Yorumlar (53)

ALLAHÜ EKBER:

El-Nusra ile IŞID iyi pkkli domuz temizliyorlardı.

114
38
yanıtYanıtla
Haknas:

Esadın Eli Armut Topluyor Bu Kadar Düşmanlık Eden Bir Ülkeye Verecekler : ))) Esad Bütün Türkmenlere Kimyasal Atar yine bırakmaz Sizlere, Bütün dunya Başina yıkıldı Her Türlü İmkan Seferber Edildi Turkiye Başta Olmak Üzere Esad Kacmadı Gitmedi Yurdundan, Ben Gercekten Esadı Sevmiyorum, Ama ne Yalan Soylemek Gerekir, Delikanlı Adam Cıktın. .

133
16
yanıtYanıtla
WANLI:

TÜRKMENLERİ SURIYE ORDUSU VE YPG ELİNE GECECEK BOŞUNA YORULMAYIN ONLARIN TUTUGU SINIR YPG NİN ELLİNE GECEK

48
64
yanıtYanıtla
yeeeeeeeeeeeeee:

Ypg hepsini siler süpürür nasıl işidi darmadağın etti sıra onlara da gelir

24
65
yanıtYanıtla
Siverekli_Kürt:

Amerika bu el nusra denen adilerin başınada bombaları yağdırmalıdırlar. Bunlar hangi kapının köpeği belli.

12
53
yanıtYanıtla
mitat:

türkmen bölgesi olacak türkmen ülkesi olacak anlaşmalar tamam sadece orada yaşayan halka sorulacak emin olun yüzde yüz ü ayrı türkmen ülkesi isteyecekler yani en güzel yerler türkmenlerin olacak benhatay sınırında askerdim abi oralarda zeytin ek büyüyor mandalin portakal karpuz fıstık ne ekersen büyüyor türkmen toprakları çok verimli diger taraflar kurak türkmen ülkesi şart oldu artık ve kesinlikle kurulacak sabredin

51
11
yanıtYanıtla
Aklımı seveyim:

Bunlar adam olur bak kürtlere ne yaptıysak yaranamafik hükümetin yerinde olsam bunları PKK bin üzerine salalim kelle başına para veririm hem ucuza gelir askerden polisten iyi olur düşmanının düşmanı dost diyelim

25
33
yanıtYanıtla
selahaddini kurdi:

Nusra öso nun kardeşidir kardeş kardeşe yardım etmesi lazım???

38
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

türkmene. biraktıysa. vay. haline. .

34
21
yanıtYanıtla
ISLAM DEVLETI:

el-nusra ve oso, ! ihanet ordulari!! ISLAM DEVLETI SIZLERI BITIRECEK! eyiki yuzlu munafiklar!

7
44
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title