Haberler

Suriye'deki İç Savaş

Suriye'nin kuzeyindeki İdlib kentine bağlı Sarmada ilçesinde bir benzin istasyonu yakınlarında bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu 2 kişinin öldüğü 8 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Suriye'nin kuzeyindeki İdlib kentine bağlı Sarmada ilçesinde bir benzin istasyonu yakınlarında bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu 2 kişinin öldüğü 8 kişinin de yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin Sarmada ilçesinde hastane kaynaklarından edindiği bilgiye göre, İdlib'e bağlı Sarmada ilçesinde bir benzin istasyonu yakınlarında bomba yüklü aracın patlaması soncunda 2 kişinin öldü, 8 kişi de yaralandı.

Yaralılardan bazılarının ilçedeki sahra hastanesinde tedavi altına alındığı durumu ağır olan 4 yaralının da Hatay'daki çeşitli hastanelere gönderildiği belirtildi.

Bölgedeki görgü tanıklarından Halit Kılıç, patlama sesi duyduklarını ifade ederek "Sarmada ilçesinde bir benzin istasyonu yakınlarında meydana gele patlama sesi çevre bölgelerde duyuldu. Bombalı saldırıda yaralıların olduğunu da duyduk" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Suriye İdlib Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title