Haberler

Suriye'nin İki Kentinde Yedi Patlama: En Az 100 Ölü!

Güncelleme:

Suriye'nin batısında yer alan, rejimin kontrolündeki sahil kentleri Tartus ve Ceble'de meydana gelen patlamalarda en az 100 kişi hayatını kaybetti.

Suriye'nin Lazkiye kentine bağlı Cebele ilçesi ile Tartus kentinde bir dizi patlama meydana geldi.

Reuters haber ajansı, Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'ne dayandırdığı bilgide patlamalarda en az 100 kişinin öldüğünü bildirdi.

İKİ KENTTE ÜÇ AYRI PATLAMA

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Cebele'de dört, Tartus'ta ise üç ayrı patlama gerçekleştiğini açıkladı. Saldırılardan en az ikisinin canlı bomba ile gerçekleştirildiğini aktaran Gözlemevi, saldırıda hayatını kaybedenlerde olduğunu belirtti, ancak ölü ve yaralı sayısına ilişkin kesin bilgi vermedi.


TERÖRİST SALDIRI

Sputnik Türkiye'nin aktardığı habere göre Suriye hükümetine yakınlığı ile bilinen İkbariye televizyonu ise Cebele'de üç patlama yaşandığını kaydetti ve patlamaları 'terörist' saldırı olarak niteledi.


BİRİ CANLI BOMBA SALDIRISI, DİĞERİ BOMBA YÜKLÜ ARAÇ

Cebele'deki patlamalardan birinde bir hastanenin hedef alındığı da vurgulandı. Haber ayrıca, Tartus'taki saldırılardan birinin bomba yüklü araçla düzenlendiğini, birinin ise canlı bomba saldırı olduğu kaydedildi.


Kaynak: AA / Dünya

Lazkiye Tartus Suriye Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (66)

iyi iyi devam:

geberin pis insanlik düşmani hristian şiiler!

6
26
yanıtYanıtla
azıcık ınsan olsan mahluk:

sen geber pis mahluk hemen öl hemen bugün öl lütfen yarına çıkma

yanıt5
yanıt0
.....:

hayvan sunni

yanıt4
yanıt1
fdb:

akp geldi dünya karıştı

13
13
yanıtYanıtla
musa dunya:

iyi olmuş o zaman demek ki 2071 kadar dünya karışacak

yanıt0
yanıt4
walki:

bu sünniler gibi cahil yobaz terörist yok bütün pislikler bunlarda var

15
8
yanıtYanıtla
ferit:

ben sünniyim ama bu vahşilikleri tarih boyunca şii alevilere karşı hep sunilik yapmuş. . ne tarihte ne günümüzde alevi veya şiiler böyle bişey yaptıgını duymadım

yanıt2
yanıt0
ALİ ZAVALLISI YALANCISIN:

ALİ. . UYDURMA OLAY TAM TERSİDİR. . AKMALLIGINDAN PİSLİGİNİ KARŞI TARAFA ATMA HUYU OLMUŞ SENDE

yanıt0
yanıt0
İMAM:

ARAP ÜLKELERİNDE SUDİ KIRALI BİRDE AKP GİTSİN ORTADOGU DÜZELİR

8
12
yanıtYanıtla
MAKİNİST:

bir kafir dediğiniz insanların yaşadığı ülkelere ve hayatlarına bakın birde Müslümanız diye geçinipte Müslüman ülkelerin yaşadığı hayata bakın?

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title