Haberler

'Sürgün' Bir Aşk Hikayesi Yarın Vizyona Giriyor

Güncelleme:

20 Aralık'ta vizyona girmesi beklenen bir aşk hikayesini konu alan 'Sürgün' Tolgahan Sayışman'la Saadet Işıl Aksoy'u biraraya getirdi.

Erler Film'in yapımcılığını üstlendiği, Rıdvan Akar'ın eserinden uyarlanan, senaryosunu Selin Tunç'un yazdığı, yönetmenliğini Erol Özlevi'nin yaptığı, başrollerini Saadet Aksoy, Tolgahan Sayışman, Mahir Günşiray ve Ruhsar Öcal'ın paylaştığı "SÜRGÜN" filminin gala gösterimi 18 Aralık'ta Tim Show Center'da gerçekleşti.

Büyükadalı, zengin bir Rum ailenin kızı Eleni ile adalı bir faytoncunun oğlu Sedat'ın çocukluk yıllarında başlayan imkansız aşkları ve onların gözünden, Bakanlar Kurulu'nun 16 Mart 1964 tarihli "sürgün'' kararıyla yaşanan trajedi filmde anlatıldı.

Verdiği röportajda diğer filmler arasında kaybolmayacağını seyirciye ulaşacağını söyleyen Sayışman, her şey aşkta mümkün dedi. Sayışman'ın rolü gereği 10 kilo verdiği gözlerden kaçmadı.

Saadet Işıl Aksoy ise Tolgahan Sayışman'la aynı sahneyi paylaşmaktan büyük keyif aldığını söyledi.

Film yarın vizyonda

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Saadet Işıl Aksoy Tolgahan Sayışman Bir Aşk Hikayesi Erler Film Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title