Haberler

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Zombi Gelin-Damat Oldu

Güncelleme:

Bir süre önce nişanlanan Süreyya Yalçın ve Ozan Baran, Cadılar Bayramı kutlamasına zombi gelin ve zombi damat kılığında gitti.

Bir süre önce nişanlanan Süreyya Yalçın ve Ozan Baran, Cadılar Bayramı kutlamasına zombi gelin ve zombi damat kılığında gitti.

İLGİ ODAĞI OLDULAR

Gece için özel kostüm ve makyajla hazırlanan çift, diğer davetlilerin ilgi odağı oldu.

6 KARATLIK YÜZÜKLE EVLENME TEKLİFİ

Ozan Baran nişanlısına birkaç ay önce Lady Gaga'nın taktığı 300 bin dolar değerinde 6 karatlık kalp şeklindeki pırlanta yüzüğün benzeriyle evlenme teklif etmişti ve evet cevabını almıştı. Çiftin 23 Ocak'ta evleneceği iddia ediliyor.

TÜRKİYE'NİN PARİS HİLTON'U

Türkiye'nin Paris Hilton'u olarak tanınan Süreyya Yalçın, NATO müteahhidi olarak tanınan ve 2008'de hayata veda eden işadamı Faruk Yalçın'ın kızı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süreyya Yalçın Paris Hilton Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (19)

Toyiki:

Ülkemizde böyle bir bayram mı varda kutlaniyor kaldiki bu makyaji yapmasada olurmus zaten zoombiden bi farki yok teyzenin

15
0
yanıtYanıtla
tülin:

Ayyy cok korktum gece uyamam :)

6
0
yanıtYanıtla
AhmrtMobil-ANDROID:

Allah bunlara hidayet versin.

6
0
yanıtYanıtla
(Mobil-ANDROID:

İngiliz kaşığı ile fransız....yer böyle leri yazık gençlere örnek haberler yapalım lütfen böylesine saçma şeyleri haber olarak görmek istemiyoruz basın duyun sesimizi.

4
0
yanıtYanıtla
elif-sena:

Böyle Salak lar var....insan hayatının en güzel gününü bukadarmi mahveder....yazıklar olsun...özenti...

3
0
yanıtYanıtla
SEMO:

YAU BELKI BUNLAR ATAYIST TÜRKEDE COK ATAYIST VE SATANIST VAR !!!

3
0
yanıtYanıtla
hatice:

zaten Zombiye benziyor negerek vardi masrafa

3
0
yanıtYanıtla
merve 51:

yarab aklımızı koru doğru yolundan ayırma amin

3
0
yanıtYanıtla
cadının bayramı olmaz:

allah kurtarsın beyin fukaraları

3
0
yanıtYanıtla
hangi gezegende yaşıyor bunlarMobil-ANDROID:

gerzek ötesi gerzekler..

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title