Haberler

"Sürdürülebilirlik Bizim DNA'mızda Var"

Güncelleme:

BASF, 23-24 Eylül tarihlerinde Raffles İstanbul Otel'de düzenlenen Yeşil İş Konferansı'na katıldı.

Yeşil İş Konferansı'na katılan Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Başkanı ve BASF Türk CEO'su Volker Hammes:

Konferansta konuşan BASF Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Başkanı ve BASF Türk CEO'su Volker Hammes, "Sürdürülebilirlikte bizim önceliğimiz; ekonomik başarıları, çevresel ve sosyal sorumluluk çalışmaları ile birleştirerek topluma değer katmak" dedi.

Bu yıl altıncısı düzenlenen Yeşil İş Konferansı'na katılan BASF Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Başkanı ve BASF Türk CEO'su Volker Hammes, doğal kaynakların bu şekilde tüketilmeye devam edilmesi halinde 2050 yılında 3 dünya gerekeceğine dikkat çekti.

İş Dünyasının Yeni Parametreleri 2014: CEO Ajandaları oturumunda The Guardian Gazetesi Sürdürülebilir İş Bölümü Başkanı ve Editörü Jo Confino'nun sorularını yanıtlayan Hammes, "Seneye 150. yılımızı kutlayacak bir şirket olarak, 'Biz kimya yaratıyoruz' söylememizi vurguluyoruz. Çünkü BASF olarak, sürdürülebilir bir gelecek için hem iş ortaklarımıza hem de kamuoyuna değer sağlayan işler yapıyoruz." şeklinde konuştu. Hammes, "Tüm çalışanlarımızın ve kamuoyunun dahil olup, paylaşımlarda bulunabileceği Creator Space platformunda iletişimi arttırmayı hedefledik" dedi.

BASF'nin çözüm ortağı olarak desteklediği Yeşil İş Konferansı 6. Yılında "Değişimi Yönetmek" temasıyla gerçekleşti. Konferansta, iş dünyasının ve dünyanın sürdürülebilirlik konusunda önde gelen isimleri daha sürdürülebilir bir gelecek için yeni fikirler oluşturmak üzere bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kuzey Afrika İstanbul Türkiye Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title