Haberler

Sur Yapı'nın Bahçeyaka Ispartakule Projesi Satışa Sunuldu

Sur Yapı, Bahçeyaka Ispartakule isimli yeni konut projesini satışa sundu.

Sur Yapı, Bahçeyaka Ispartakule isimli yeni konut projesini satışa sundu.

Sur Yapı açıklamasına göre, şirket, Avrupa Yakası'nda yer alan Ispartakule'de 220 milyon lira yatırımla yeni bir konut ve yaşam projesine başladı.

Bahçeyaka Ispartakule isimli proje, 21 dönüm arsa üzerinde 57 bin 200 metrekare toplam inşaat alanına sahip. Projede, 8 bin metrekarenin üzerinde yeşil alan yer alırken, 7 blokta 327 daire bulunuyor.

"1+1", "2+1", "3+1" ve "4+1"den oluşan 64 farklı daire tipinin bulunduğu projede konutlar, 52 ile 443 metrekare aralığında değişiyor. Projede günlük ihtiyaçların sağlanabileceği 10 ayrı ticari alan da yer alıyor.

Bahçeyaka Ispartakule konut projesi, Küçükçekmece gölü manzarasına sahip olup, lokasyonuyla avantaj sağlıyor.

Bahçeyaka Ispartakule'de bir haftada bin 200 talep aldık

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Ispartakule'de az katlı yatay mimarisi, 8 dönümlük bahçesi, göletleri, su kanalları, bisiklet yolları, koku tarlaları ve meydanlarıyla bölgenin yeşil yakası olacak bir konut projesi hazırladıklarını kaydetti.

Yoğun yeşil dokulu konsept ve az katlı mimari sayesinde, bölgedeki konut projelerinden farklılaştıklarını belirten Elmas, projenin satışlarının kısa sürede tamamlanacağını düşündüklerini dile getirdi.

Elmas, bayramda, bir hafta içerisinde yaklaşık bin 200 talep aldıklarını aktararak, şunları ifade etti:

"Bahçeyaka Ispartakule konut projesinin bölgede heyecan yarattığını hissettik. Sağlık Kent, 3. havalimanı, Kanal İstanbul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Mahmutbey-Ispartakule-Bahçeşehir metro hattı gibi büyük kamu yatırımları ve modern kent dokusuna sahip planlı şehirleşmesiyle prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz Ispartakule'de, biz de Bahçeyaka konut projemizle yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Lansmana özel yüzde 10 + yüzde 10 tamamı peşin indirimi ile 225 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa açtığımız konut projesinde, ayrıca yüzde 10 lansman indirimine ek olarak 60 ay yüzde 0,42 vade imkanı ve 120 ay sabit taksit yüzde 0,70 vade ile ödeme fırsatı da sunuyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title