Haberler

Sur Sokaklarında Temizlik

Güncelleme:

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçe'sinde farkındalık yaratmak ve daha temiz bir çevre yaratmak amacıyla temizlik personelleri ile birlikte sokaklar temizlendi.

Sur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çalışması ile mahallelerde çöpler toplandı ve yurttaşlarla konuşarak çöp konusunda duyarlılık beklediklerini belirtti.

Sokakları temizleme çalışmasına Sur Belediyesi Başkan Vekili Azize Değer Kutlu ile İzzettin Candan, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye çalışanları katıldı.

Çalışma ile ilgili kısa bir bilgi veren Sur Belediyesi Eş Başkan Vekili Azize Değer Kutlu, çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini belirterek şunlara değindi, "Sur İlçesi'nde yaşayan halkımızla beraber, haftada bir veya iki gün bütün belediye personelimizle, meclis üyelerimizle ve burada yaşayan insanlarımızla beraber, halkımızla birlikte temizlik yapıyoruz ve temizliği esas alıyoruz. Aynı zaman da bu konuda halkımızın daha duyarlı ve bilinçli bir şekilde bu çalışmaları yürütmesi ve temizliğe önem vermeleri, daha temiz daha yaşanılabilir sokaklar mahalleler yaratma adına bu çalışmayı yürütüyoruz. Temizlik eğitim ekiplerimizin desteği ile halkımızla ortak çalışmalar yürüterek Sur içini daha temiz bir ilçe haline getirmek için çalışmalarımızı hızlandıracağız" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Sur Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title