Haberler

Sur Eski Belediye Başkanı: Dumanlı, Kışanak'a Suçlu Listesini Verdi

Güncelleme:

Sur Eski Belediye Başkanı Cemal Toptancı, "Ekrem Dumanlı Diyarbakır Belediyesi'ne arka kapıdan girdiği o gün Gülten Kışanak'a suçlu listesini verdi." açıklamasında bulundu.

FETÖ'nün medya imamı Ekrem Dumanlı'nın garaj kapısından girerek ziyaret ettiği Gültan Kışanak ile ne konuştuğuna, görüşmeyi neden gizli kapaklı yaptığına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Sur eski Belediye Başkanı Cemal Toptancı görüşmede hendeklerde kullanılacak sicili bozuk isimlerin listesinin Dumanlı aracılığıyla gönderildiğini belirtti.

AKŞAM GAZETESİ YAYIN YÖNETMENİ MURAT KELKİTLİOĞLU GÜNDEME TAŞIMIŞTI

"Ekrem Dumanlı'nın Diyarbakır Belediyesi'ne arka kapıdan girdiği o gün Gülten Kışanak'a suçlu listesini verdi." sözlerinin sahibi Sur Eski Belediye Başkanı Cemal Toptancı...

HENDEKLERDE ONLAR KULLANILDI

FETÖ-PKK-HDP ilişkisi hakkında konuşan Toptancı, Ekrem Dumanlı'nın Gülten Kışanak'a suçlu listelerini verdiği ve bu kişileri hendek kazma ve olaylarda kullanmalarını söylediğini belirtti.

Sur Eski Belediye Başkanı Cemal Toptancı "Dumanlı, Kışanak'a liste verdi"

"ESRARCI, KAPKAÇÇI, BALİCİLER..."

'Ben, Ekrem Dumanlı'nın o meşhur arka kapıdan Gülten Kışanak'ı ziyaret nedenlerini sorduğum zaman henüz Diyarbakır'ın o tarihi Sur'un hinterlandında hendekler, çukurlar kazılmamış, insanlar bomba tehditi altında olmadıkları bir süreç içerisinde. Sur'un içerisinde yaşayan kriminal suçlularının listelerini kendilerine verdiler. Uyuşturucu, bali, esrar kullanan, hırsızlık yapan, kapkaç yapan... Ekrem Dumanlı bizzat Gülten Kışanak'a bu listeyi teslim etti. Bu liste kriminal suçluların listesiydi. Zira o çukurları bekleyenler hep kriminal suçtan. Ellerine teleskop verilenler hep bunlardı.'

(Kaynak: A Haber)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title