Haberler

Sur'da Savaş Manzaraları

Diyarbakır’ın sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesinde yasak uygulanan cadde ve sokaklar bir yana uygulanmayanlar bile çöp yığınına döndü.

Diyarbakır'ın sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesinde yasak uygulanan cadde ve sokaklar bir yana uygulanmayanlar bile çöp yığınına döndü. İlçede, yasak bölgenin dışında yaşanan çatışmalar yüzünden de çok sayıda iş yeri zarar görürken, elektrik direkleri caddelerin ortasına düştü.

Merkez 6 mahallesi, 1 caddesi ve girişindeki Şeyh Sait (Dağkapı) Meydanı'nda ilan edilen sokağa çıkma yasağının 7'nci gününde devam ettiği Sur ilçesi harabeye döndü. Tarihi yapıları ve UNESCO Dünya Kültür Miras'ı listesine giren surlarıyla bilinen ilçenin yasak uygulanan mahalleleri bir yana, diğer bölgeleri bile çöp yığınlarıyla doldu. Özellikle Balıkçılarbaşı semtinde bulunan Melik Ahmet Caddesi'nin çöplerden geçilemediği ilçede birçok iş yeri de zarar gördü. Bazı elektrik direklerinin de caddelerinin ortasına düştüğü ilçedeki görüntü savaş manzaralarını andırıyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Mert Suriçli:

bura suriçi değil ki bura ofis. ben bizzat suriçli olarak bu olayları kınıyorum ve diyorum ki pkk ydg h vb. hiçbir örgüte diyarbakır halkının ihtiyacı yoktur pkk kürt halkını savunmadığı gibi farklı misyonlarla kürt halkını kullanmakta. halkımız bunun bilincine vardığı vakit bu olaylar son bulacaktır inşallah. kendinizi özgür hisseden suriçli varsa buyursun cevap versin dışarı başını çıkarabiliyormu ?

14
0
yanıtYanıtla
Heso:

Pkk nin hicbir sucu yok butun suc Erdoganin''dir

4
10
yanıtYanıtla
nesim:

haklısın erdoğan talimat vermiş ortalığı yakın diye

yanıt3
yanıt2
Adınızı Yazın:

Siz geberrin

1
5
yanıtYanıtla
dogukan.ipek:

hendek kazan. lar defolun burası bizim ülke burası bizim gidin dağda geberin iiişşllah kahrolsun pkk. yaşasın özgürlük barış şehitler ölmez vatan bölünmezbayragı bayrak yapan üstündeki kandırtoprak altında yatan binlerce kefensiz candırezanlar suzmasın bayrak inmesinkahrolsun ppk destek rojistik yapanlar

0
0
yanıtYanıtla
kobani savascisi:

Adam 10 tane domatesmi vuruyorrrr ;)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title