Haberler

Sur'da PKK Bombalı Araçla Saldırdı: 5 Sivil Öldü, 5'i Polis, 12 Yaralı (3)

Başsavcı: ÖLENLER ARASINDA KADIN VE ÇOCUKLAR DA VARDiyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin zırhlı polis servis aracına yönelik bomba yüklü araçla düzenlediği saldırının ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ile Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Başsavcı: ÖLENLER ARASINDA KADIN VE ÇOCUKLAR DA VAR

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde Pkk'lı teröristlerin zırhlı polis servis aracına yönelik bomba yüklü araçla düzenlediği saldırının ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ile Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, olay yerinde incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası gazetecilerin sorularını yanrıtlayan Başsavcı Güre, "Maalesef sivillere yönelik bir saldırı. 5 sivil hayatını kaybetti, 1 ağır sivil yaralı var. Yaralı polis arkadaşlar var. İşlemler için biz de hastaneye geçiyoruz. Olay yeri inceleme ekiplerinin işlemleri devam ediyor. Bombalı araçla vefat edenlerin arasında kadın ve çocuklar da var" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Güre PKK Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title