Haberler

Sur'da Çatışmalar Sürüyor: 3 Güvenlik Görevlisi Yaralandı

Güncelleme:

Sokağa çıkma yasağı 27'inci gününe girdiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, yaşanan çatışmalarda 1 özel harekat polisi, 2 asker olmak üzere 3 güvenlik görevlisi yaralandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinin 6 mahallesi, bir caddesi ve girişindeki Dağkapı Meydanı'nda ilan edilen sokağa çıkma yasağı 27'inci gününde de yoğun çatışmalarla devam ediyor.

3 GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARALANDI

Sur ilçesinde 17 saat arayla devam eden sokağa çıkma yasağında güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çatışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Sabah saatlerinde Sur ilçesi Hasırlı Mahallesi'nde güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi ile 2 asker yaralandı.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

TOP SESLERİ YANKILANIYOR

Öte yandan, çatışmaların şiddetlenerek devam ettiği Sur ilçesinde teröristlerin mevzilendiği bölgeler toplarla vuruluyor. Zırhlı araçlarla bölgeyi kuşatan güvenlik kuvvetleri tarafından atılan top atışları şehrin bir çok yerinden duyuluyor.

Çatışmaların yoğun yaşandığı anlarda sık sık atılan top sesleri ilçe dışından da rahatlıkla duyuluyor. İlçede yoğun çatışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (9)

DİYARBAKIRLI:

ben diyarbakır lıyım her gün surda 10 lar ca yaralı asker polis çıkıyor çoğu ağır yaralı olarak

8
6
yanıtYanıtla
berzo:

kaşmer evi yıkılan camisi bombalanı da yazsana

yanıt1
yanıt5
vatan:

Lan 29 günde o lanet olası yeri hala yakamadınızmı be. İçindekilerle beraber yakın. ne kadar terörist katil varsa gebersin gitsin.

7
7
yanıtYanıtla
TEK TÜRKİYE:

hani nerde sükûnet ve silahsızlanma getirecek seçim zamanı ayaklarımızın altını öpen pkk terör yanlısı hdp neredesin. . . pkk terörünün ve yaltakçısı siyaset partisi hdp nin ALLAH BELASINI VERSİN. . . .

7
4
yanıtYanıtla
orbay:

vatandaslar bu pkkli marxist leninist maoist ve ateistlerden kurtulmak için kendinizi koruyun. bu illet olmasa orada bu olaylar da olmaz. Devletin ustune atmak çok kolay, ama devlet eli silahli orgutu kabul etmesi imkansiz

5
6
yanıtYanıtla
DoğrucuMobil-IOS:

Ülke bitmiştir Suriyeden bir farkını görmüyorum artık yazık çok yazık en sonda bizim insanlarımızıda birbirine düşürdüler Allah bu ülkenin yardımcısı olsun

7
2
yanıtYanıtla
Bende barış dedımMobil-IOS:

Allah bütün herkese yardım etsın askere de polıserede oradaki Kım varsa sıvıl PKK ne varsa hepsı Müslüman bırbırımızı kırmaktan vazgecelım artık yeter

6
1
yanıtYanıtla
denizliMobil-IOS:

9 dogru olanı

0
0
yanıtYanıtla
sidar 21:

bu hendekleri kazan vahşiylen bir farkı yoktur biz degişen hiç bir şey istemiyorum selhatin demirtaşa sesleniyorum biz özel mi özelleştirmemi istemiyoruz şidiye kadar kimligim neyse gene o kimligim olsun bunlar kendi kendine bizim adımıza konuşmasınlar ben devletimi cooook cok seviyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title