Haberler

AK Parti Aracının Altında Bulunan Poşetten Zaman Ayarlı Bomba Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Sancaktepe'de AK Parti ilçe binasının yakınlarında park edilen parti aracının, altında bulunan poşetten saatli ve zaman ayarlı bomba çıktı.

Sancaktepe'de AK Parti'ye ait bir aracın altında bulunan şüpheli poşetten, saatli ve zaman ayarlı bomba çıktı.

VATANDAŞLAR ŞÜPHELİ POŞETİ POLİSE İHBAR ETTİ

Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde saat 17.30 sıralarında AK Parti İlçe binası yakınlarında, park halinde bulunan parti aracının altında, vatandaşlar bir poşet olduğunu farketti. Vatandaşlar bunun üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi.

FÜNYEYLE PATLATILAN POŞETTEN BOMBA ÇIKTI

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, şüpheli paketin içerisinde patlayıcı olabileceği ihtimaline karşı güvenlik önlemi alarak, konuyu bomba imha uzmanı ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, şüpheli paketi fünye ile kontrollü şekilde patlattı.

Paketten ilk incelemelere göre TNT olduğu değerlendirilen, saatli ve zaman ayarlı bomba çıktığı öğrenildi.

DELİLLER İNCELENMEK ÜZERE EMNİYET'E GÖTÜRÜLDÜ

Polis ekipleri, topladıkları delilleri detaylı bir şeklide incelemek üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sancaktepe Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (115)

Serkan:

Lanet olsun PKK ya ve ona terorist diyemeyenlere

98
28
yanıtYanıtla
nusaybinli:

Gündemi değiştirmek istiyorlar kesin AKP yapmıştır işide destek verdiği gibi

63
55
yanıtYanıtla
murat candan:

tabii canım

44
69
yanıtYanıtla
HASAN MERT:

KOYUN BOMBAYI HER ZAMANKİ GİBİ MAĞDUR AKP OLSUN

75
31
yanıtYanıtla
TÜRK:

KENDILERI KOYMUSTUR SONRA BULMUSLARDIR KARGALAR INANIR SIZE BU KONUDA COK USTASINIZ ASKERLEREDE BÖYLE YAPMISTINIZ GECMISTE. ONLARI ICERI ALMISTINIZ SIZE NE YAPMALI?

56
45
yanıtYanıtla
TÜRK:

KENDILERI BOMBA KOYMAYA ALISIKTIR. KENDI DÜSEN AGLAMAZ GEBERIN INSALLAH KENDINIZI MADUR GÖSTERMEK ISTIYORSUNUZ YEMMEYIZ GARDAS.

42
43
yanıtYanıtla
Gercek:

Akp-dais le yaptigi katliami ortmék icin kendi mitinin koydugu bombayi kendi polisi bulmus. Her ne hikmetse bombalar sadece Hdp de patliyor. Bu kamuflaj cabalari gercekleri degistirmez. Akp turkleri ancak kandirir

5
66
yanıtYanıtla
Urfalı:

Suruçta patlayan bombayı bulamıyor, kendi arabasının altındaki bombayı patlamadan buluyor, her ikisinide akp.nin yaptığını anlamamak için çok ahmak olmak lazım

51
19
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Akpdende önce pkklı kürtler vardı eylem yapıyorlardıda ben ilk defa istanbulda keleşli pkklılar rahat rahat gezmeye başladıgını gördüm akp ile şımardınız ama türk halkı ayagı kalkarsa kötü olur

55
11
yanıtYanıtla
SERHAK:

PKK ve HDP katillerinin işidir.

30
35
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title