Haberler

Şüpheli Paketten Dambıl Çıktı

Gümüşhane'de, bir kargo şirketi elemanının yolda unuttuğu paket, bomba paniğine neden oldu. Sahibi bulunarak açılan paketin içinden ağırlık çalışmak için kullanılan bir çift dambıl çıktı.

Karaer Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde plastik bir kutu görenler, saat 15.15 sıralarında polisi arayarak ihbarda bulundu. Gümüşhane- Bayburt Bölge Barosu Başkanı Avukat İsmail Taştan'ın bürosu ile Ak Parti Teşkilat binasına da yakın olan bölge, kısa sürede güvenlik çemberine alındı. Paket üzerindeki bilgilerden yola çıkarak kargo şirketini arayan polis, paketin dağıtım elemanlarınca yolda unutulduğunu belirledi. Polis, etiket üzerinde adı yazılı olan Yücel Tulumoğlu'na ulaşarak paketi gelip almasını istedi. Polisin araması üzerine gelen Yücel Tulumoğlu da paketi bulunduğu yerde açtı. Paketten, Tulumoğlu'nun bir süre önce ağırlık çalışması yapmak için sipariş verdiği bir çift dambıl çıktı. - Gümüşhane / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhane Merkez İsmail Taştan Ak Parti Bayburt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title