Haberler

Şüpheli, Ensesinden ve Kollarından Tutan Polislerle Tartıştı

22 Temmuz Operasyonu'nda gözaltına alınan şüphelilerin sağlık kontrolleri için hastaneye getirilişi sabah saatlerinde de devam etti.

22 Temmuz Operasyonu'nda gözaltına alınan şüphelilerin sağlık kontrolleri için hastaneye getirilişi sabah saatlerinde de devam etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan çok sayıda şüpheli, sabah saatlerinde polis otomobilleri ve minibüsleriyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilip sağlık kontrolünden geçirildi.

"ELİNİ ÇEK"

Hastane içinde polislerle tartıştığı gözlenen bir şüpheli çıkışta, "Hırsıza dur demek suçmuş; bunu öğrendim" şeklinde konuştu. Bunun üzerine yanındaki polisler şüphelinin ensesinden ve kollarından tutarak polis otomobiline bindirmeye çalıştı. Gözaltındaki kişi de polislere "Elini çek" diyerek tepki gösterdi. Kısa süreli gerginliğin ardından şüpheli polis aracına binerek hastaneden ayrıldı.

"HARAMA EL SÜRMEDİK"

Başka bir şüpheli ise hastane girişinde, "Harama el sürmedik. Haine göz yummadık. Kadir Geceniz kutlu olsun" dedi. Sağlık kontrolünden geçirilen gözaltındaki kişiler emniyete götürüldü.

İ - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (7)

ayşe:

Haram lokma yemedik. Kanunsuz hiç bir iş yapmadık. Hesap veremeyeceğimiz bir konu yok (YİĞİT POLİS)

1
1
yanıtYanıtla
ARDA:

PADİŞAHIM SEN ÇOK YAŞA(MA). EY GAFİL İNSAN AÇ GÖZÜNÜ ZULMA ORTAK OLMA.

1
1
yanıtYanıtla
ayten:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın(HERKES KENDİ KARAKTERİNİ YANSITIR.) Polisleri dağıt, Hsyk''''yı dağıt, Sul ceza hakiliğini kur, HAKİM ata, savcı ata, yetmedi kanun üstüne kanun çıkar. HELAL OLSUN ANCA ALABİLDİNİZ.hukuk bir gün rayına oturur. YAŞAIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM

1
1
yanıtYanıtla
Fatma:

bir BİLAL uğruna Yarab ne güneşler batıyor.

2
0
yanıtYanıtla
AHMET:

Bu ülkede HUKUĞA güvenen var mı? Adalet var mı? İnsanların liyakatla bir yerlere getirildiğini gören veya inan var mı? 5 yıl sonra başbakan bu konu hakkında Cemaat kumpas kurdular? Bizi kandırdılar derseler ne diyeceksiniz? (nede olsa balyozda ergenekenda dendi.) Bu ülkenin HÜKÜMETİ KİM? güzellikler tayyipten, Kötülükler Cemaattan. Her siyasetçiye lazım.

1
0
yanıtYanıtla
nerminE:

700 binliralık saat takan gördünüz mü? dünya gözüyle? Fatura BENİM ÜZERİME DEDİ FİRMA YALANLADI. bEN ALDIM DEDİ TELEFON GÖRÜŞMELERİ VE FİZİKİ GÖRÜNTÜLER YALANLADI.HA BİRDE MEMLEKETTE VERGİSİ VERİLMEMİŞ. KOLUNA POLİSLER Mİ TAKTI O SAAT

1
0
yanıtYanıtla
VELİ:

Polisleri dağıt, Hsyk''yı dağıt, Sul ceza hakiliğini kur, HAKİM ata, savcı ata, yetmedi kanun üstüne kanun çıkar. HELAL OLSUN ANCA ALABİLDİNİZ.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title