Haberler

Şüpheli Aracı Kovalayan Yunus Ekipleri Kaza Yaptı: 3 Yaralı

Beyoğlu Hasköy Caddesi üzerinde şüpheli bir aracı kovalayan yunus ekipleri, kaza yaptı.

Beyoğlu Hasköy Caddesi üzerinde şüpheli bir aracı kovalayan yunus ekipleri, kaza yaptı. Kazada 2 yunus polisi ve bir araç sürücüsü hafifi şekilde yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Beyoğlu Hasköy Caddesi üzerinde devriye gezen 34 A 48566 plakalı yunus polis ekipleri, bu sırada kendilerini görüp kaçmaya başlayan bir aracı kovalamaya başladı. Araç hızla giderken bu sırada yunus ekipleri, E.K.'nın kullandığı 34 AS 7442 plakalı araca hızla çarptı. Çarpma sonucu yunus polisleri motorlardan düşerek metrelerce yerde sürüklenirken, ekiplerin kovaladıkları araç ise kayıplara karıştı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda yunus polisi ve sağlık ekipleri geldi. Yunus polisler, meslektaşlarının durumuyla yakından ilgilenirken, isimleri açıklanmayan 2 yunus polisi sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kazayı gören vatandaşlar ise, "Araba kovalıyorlardı. Kovalama sırasında araca arkadan çarptılar" dediler.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Hasköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title