Haberler

    Süperstar Evini Satıyor

    Ajda Pekkan, hayvanlarının rahatı için değiştirdiği evini satmak istiyor.

    Evdeki hayvanlarının rahat etmesi için Bahçeköy'de villaya taşınan Ajda Pekkan, Arnavutköy Konutları'ndaki evini 12.8 milyon TL'ye satışa çıkardı. Süperstar'ın süper lüks evi için 3 aydır ciddi alıcı yok.

    Akşam'ın haberine göre kısa süre önce Bahçeköy Saklıkent'te bulunan lüks villasına taşınan Ajda Pekkan, Etiler Arnavutköy konutları'nda bulunan 400 metrekarelik lüks dairesini satışa çıkardı. Yaklaşık üç ay önce emlakçısına talimat veren Pekkan, evine 6 milyon dolar (yaklaşık 12.8 milyon TL) fiyat biçerken, 90 günlük satış periyodunda gayrimenkulle henüz ciddi anlamda ilgilenen bir müşteri olmadığı öğrenildi.

    KARDEŞİNE DE EV BAKIYOR

    Kardeşi Semiramis Pekkan'la altlı üstlü komşu olduğu daireyi gözden çıkaran Süperstar'ın bu kararı almasındaki en büyük etken ise kedi ve köpekleri. Hayvanlarının villada apart konut koşulları göze alındığında daha rahat hareket edeceğini düşünen sanatçı, bunun için dairesini satışa çıkardı. Pekkan, kardeşi için de bölgede gayrimenkul araştırması başlattı.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Semiramis Pekkan Ajda Pekkan Arnavutköy Bahçeköy Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title