Haberler

Supernova Fragmanı Paylaşıldı

Supernova, multiplayer online savaş arenası (MOBA) türüne, alışılmışın aksine ordu yönetim sistemi getirerek yenilikçi bir yaklaşım sergiliyor.

SNVA.SNS.Facebook.OpenGraph

Supernova, multiplayer online savaş arenası (MOBA) türüne, alışılmışın aksine ordu yönetim sistemi getirerek yenilikçi bir yaklaşım sergiliyor. Oyun yüksek bir potansiyele sahip gibi görünmekte. Primal Game Studio'nun yapımcısı olduğu proje, uzaylılar ve insan ırkı arasındaki savaş teması üzerine kurulu.

Bazı özelliklerini şöyle sıralayabiliriz;

Ordunuzu Kontrol Edin:  Yükseltmeleri ve inşa sırasını nasıl yönettiğiniz oyunu kazanmanız ile mağlup edilmeniz arasındaki ince çizgiyi belirlemede çok önemli.

Geniş Kişiselleştirme Özellikleri:  Maçtan önce çeşitli craft edilebilen materyaller hazırlayabiliyorsunuz ve her oyun içi seviyede özellikleri kişiselleştirebilmektesiniz.

Ayrıca diğer dikkat çeken özelliklerden bir tanesi de, Supernova'da minion'lara yükseltmeler uygulayabilme seçeneğine sahipsiniz.

Supernova, geleneksel MOBA oynanışını bir adım öteye götürüp, oyunculara oldukça farklı bir deneyim sunmayı planlıyor. Alışmak biraz zaman alacak gibi görünse de, oyun ümit vadediyor gibi.. Denemek isterseniz, şu anda oyunun beta versiyonuna, üzerinden kayıt olabiliyorsunuz.

Supernova Fragmanı

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Ordu Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title