Haberler

Süper Loto Talihlisi Kırıkkale'den Çıktı

Güncelleme:

Süper Loto 308. hafta çekilişinde 6 bilerek büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin Kırıkkale'den olduğu ortaya çıkınca kentte büyük bir merak oluştu.

Süper Loto 308. hafta çekilişinde 6 bilerek büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin Kırıkkale merkezden olduğunun açıklanması üzerine kentte büyük bir merak oluştu.

Süper Loto çekişinde 308. haftanın kazandıran numaraları "11, 18, 19, 24, 44 ve 45" olarak belirlendi. Çekilişte 6 bilen bir kişi, 1 milyon 153 bin 105 lira 95 kuruş ikramiye kazandı. Süper Loto talihlisinin, kuponu Kırıkkale Merkez Gürler Mahallesi'ndeki bir bayiden oynadığı belirlendi.

Talihlinin henüz ortaya çıkmadığını söyleyen bayi sahibi Mehmet Gülbitti, "Bu bayimizin ikinci büyük ikramiyesi, 1 milyon 153 bin 105 lira 95 kuruş. Şans dağıtmaya devam ediyoruz. Zaman zaman 5 bilen müşterilerimiz oluyor ama böyle büyük bir ikramiye ikinci kez kazanılıyor. Şu anda talihlimiz henüz bilinmiyor. Gelmesini bekliyoruz. Talihliden ufak da olsa çam sakızı çoban armağanı bırakmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Kuponun oynandığı bayi önünde bekleyen mahalle sakinleri ise büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin kim olduğunu merak ediyor. Bir mahalle sakini, "Bilseydim ben de oynardım" diyerek büyük ikramiyenin kendisine çıkması halinde işi bırakıp deniz kenarlarında tatil yapmayı düşündüğünü söyledi.

Şanslı bayinin önünde bekleyen bir başka vatandaş ise, "İkramiye bana çıksaydı Kırıkkale'yi terk ederdim. İzmir'e yerleşir, hayatımı yaşardım. Çıkan paranın bir kısmını ihtiyacı olanlara dağıtırdım ama babama vermezdim" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Gündem

Kırıkkale Merkez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title