Haberler

Süper Loto'da Dev İkramiye Malatya'ya Çıktı

Güncelleme:

5 haftadır devreden Süper Loto'nun 11 milyon 445 bin 247 lira 75 kuruşluk büyük ikramiyesi Malatya'ya çıktı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı İnönü Mahallesi'nde yer alan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi zemin katındaki bayide oynandığı tespit edilen kupon ile 17-28-29-37-39 ve 40 numaralarını bilen şanslı vatandaş 11 milyon 445 bin 247 lira 75 kuruş'un sahibi oldu.

"İNŞALLAH HAYIRLI İŞLERDE KULLANIR"

Malatyalı şanslı milyonerin henüz kim olduğu bilinmezken kuponun oynandığı bayide sevinç hakim. Süper Loto Bayisinin yetkilisi Erdem Akgül, ilk defa kendi bayilerinden bir kişinin bu kadar yüksek bir miktarda ikramiye kazandığını belirterek, "İkramiyeyi kazanan kişiye öncelikle hayırlı olsun diyorum, inşallah parayı hayırlı işlerde kullanır ve Malatya'mıza yatırım yapar" şeklinde konuştu.

4 LİRALIK KUPONLA ZENGİN OLDU

Kuponun kendi bayilerinden oynanmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Akgül, ikramiyeyi kazanan kişinin şu ana kadar bayilerine uğramadığını söyledi.

Talihlinin kendi yazdığı numaralar ile 4 liralık kupon yaptığını dile getiren Akgül, "Milli piyangodan öğrendiğimiz bilgiye göre kendisi 4 liralık bir kupon yapmış ve kuponu kendisi oynamış makineye oynatmamış" diye konuştu.

"MALATYALI OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUZ"

Şanslı kişinin Malatyalı olup olmadığını bilmediklerini söyleyen Akgül, "Bu bayi çok yoğun bir noktada ve çok fazla insan gelip gidiyor o yüzden ikramiye kazanan kişinin Malatyalı olup olmadığını bilmiyoruz ama bir Malatyalı olarak bu paranın bir Malatyalıya çıkmasını isteriz" ifadelerini kullandı.

ŞUBAT AYINDA DA MALATYA'YA VURDU

Bu arada geçtiğimiz Şubat ayındaki Süper Loto'nun 1 milyon 351 bin TL'lik büyük ödülü de yine Malatya'ya çıkmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Arslan Yeşilyurt Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title