Haberler

Süper Logo Çekiliş Sonuçları Sorgulama Sayfası

Güncelleme:

Süper Loto büyük ikramiyeler dağıtmaya devam ediyor. Her hafta büyük talihlisinin hayatını değiştiren Süper Loto 11 Aralık Perşembe akşamı çekildi. Milyonların büyük umutlarla aldığı biletlerin kimisinde hayal kırıklığı kimisinde büyük sevinçler yaşanıyor. Türkiye'nin en çok kazandıran şans oyunları arasında başı çeken Süper Loto 11 Aralık Perşembe tarihli çekiliş sonuçları sonrası kazanan numaralar belli oldu.

SÜPER LOTO SONUÇLARI SONRASI KAZANAN ŞANSLI NUMARALAR ŞU ŞEKİLDE

SÜPER LOTO ZENGİNİNİN İLGİNÇ HAYAT HİKAYESİ

Antalya'nın Aksu İlçesi'nde yaşayan 67 yaşındaki Hasan Yörük, 2011 yılında Süper Loto'da 6 bilerek 11 milyon 295 bin 86 lira ikramiye kazandı. Ancak para, 3 çocuk babası emekli memur Yörük'e huzur getirmedi. Yörük, 3 yılda ikramiyeyi bitirdi ve emekli memur maaşıyla geçinmeye çalışıyor.

DOST VE AKRABA SAYISI ARTTI

İkramiyeyi kazandıktan sonra, Yörük'ün 'dost ve akraba' sayısı bir anda arttı. Kontrolsüz harcama ve kendi deyimiyle "dostlarının yardım taleplerini geri çevirememesi" nedeniyle büyük ikramiye 3 yılda suyunu çekti, Yörük eski günlerine geri döndü.

ELDE AVUÇTA BİR ŞEY KALMADI

Loto çıktıktan sonra 2 iş yeri, 2 ev, bir taksi durağı, araba, traktör ve 100 dönümlük tarla alan Hasan Yörük, ikramiye parası tükendikten sonra iş yerlerinden birisini, taksi durağını ve traktörünü sattı.

Elinde kala kala 20 bin liralık bir pikap araba, bir yayla evi, bir iş yeri ve 100 dönümlük boş tarla kaldı. Zengin olduktan sonra da yaşam tarzını değiştirmeyen Yörük, halen iki katlı müstakil evinde mütevazı bir yaşam sürüyor.

KAHVEDE HAYATINI GEÇİRİYOR

Dışarı çıkarken evinin anahtarını bile kapının üzerinde bırakıyor. Aldığı tarlaya buğday ekerek gelirini artırmaya çalışan Yörük, zamanının büyük kısmını ise mahalledeki kahvehanede geçiriyor.

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Antalya Türkiye Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title