Haberler

    Süper Lig'e Damgasını Vuran İki Futbolcu

    Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının en golcü futbolcusu Beşiktaşlı Cenk Tosun oldu.

    Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının en golcü futbolcusu Beşiktaşlı Cenk Tosun oldu.Asist krallığında ise Galatasaraylı Wesley Sneijder ilk sırada yer alıyor.



    Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun gol kralı Beşiktaşlı Mario Gomez olmuştu. 26 gol atan Alman futbolcu bu sezon siyah-beyazlı ekipte yok. Ama onun yerine gollere Cenk Tosun devam ediyor. Milli futbolcu 16 maçta attığı 10 golle, gol krallığı listesinin zirvesinde yer alıyor. Cenk Tosun bu gollerin 5'ini penaltıdan ağlara yollarken bir golü de kafayla kaydetti.



    Cenk'in ardından ikinci sırayı Atiker Konyaspor'un Bosnalı golcüsü Riad Bajic aldı. Bajic ilk yarıda 8 kez fileleri havalandırdı.



    Bajıc'i 5 futbolcu takip etti. Galatasaray'ın bu sezon başında kadrosuna kattığı Eren Derdiyok ve Yasin Öztekin, yedişer gol kaydetti ve sarı-kırmızılı ekibin en golcü isimleri oldular. Fenerbahçeli Moussa Sow ise oynadığı son 5 maçta 6 gol atarak toplam 7 gole ulaştı. Karabüksporlu Abdou Razack Traore ve Gençlerbirliği'nden Serdar Gürler de yedişer gol attı.



    Fenerbahçeli Van Persie, Bursasporlu Batalla ve Kayserisporlu Welliton'un altışar golü bulunuyor.



    Asist krallığında ise Galatasaraylı Wesley Sneijder ilk sırada yer alıyor. İlk yarının son maçı olan Aytemiz Alanyaspor karşısında 3 golün pasını veren Sneijder, oynadığı 14 maçta 8 asist yaptı. Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremaın Lens ise 10 maçta 7 asist ile Sneijder'i takip ediyor. Bursaspor'lu Pablo Batalla ve Galatasaraylı Bruma'nın ise beşer asisti var.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Wesley Sneijder Mario Gomez Cenk Tosun Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title