Haberler

Süper Lig'e Çıkan Kardemir Karabükspor'a Coşkulu Karşılama

Süper Lig'e çıkan Kardemir Karabükspor'a coşkulu karşılama

PTT 1'nci Ligi son maçında deplasmanda Göztepe'yi 2-1 yenerek 1 yıl aranın ardından tekrar Süper Lig'e çıkan Kardemir Karabükspor, kentte büyük coşkuyla karşılandı.

Hava yoluyla İzmir'den Ankara'ya gelen kırmızı mavili kafile, takım otobüsüyle akşam saatlerinde Karabük'e geldi. Yaklaşık 5 bin taraftar meşaleler yakıp, şampiyonluk şarkıları söyleyerek takım otobüsünü karşıladı. Taraftarlar, otobüsten inen Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, Teknik Direktör Yücel İldiz ve futbolculara büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Aslan, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve taraftarların bulunduğu meydanda, kurulan platforma çıkan futbolcular ve teknik ekip şampiyonluk şarkıları söyledi. Daha sonra üstü açık bir otobüse geçen kafile, kenti dolaşarak Süper Lig'e yükselişi taraftarlarıyla doyasıya kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title