Haberler

Süper Lig'de Takımlara Çalıştırıcı Dayanmıyor

Güncelleme:

Ülkemiz futbolunda teknik direktör konusunda yaşanan istikrarsızlık bu yıl daha ilk yarı sona erdiğinde tavan yaptı.


Türkiye Süper Ligi'nde ilk yarı 16. hafta oynanan karşılaşmalar ile geride kalırken, ilk hafta maçlarının oynandığı Ağustos ayından bu yana takımların toplam 11 teknik adam değişikliğine gittiği, bu sayının yeni bir rekor olduğu belirlendi.

Medya Takip Ajansı Interpress'in yaptığı araştırmaya göre, ilk yarının sona ermesinin ardından SAİ Kayseri Erciyesspor'da Bülent Korkmaz'ın yerine görev gelen Uğur Tütüneker'in istifa etmesiyle birlikte, Süper Lig'de görev yapan teknik adamlardan 11 tanesi görevinden ayrılmış oldu. Süper Lig takımlarında ilk yarılar itibarıyla en çok değişikliğin yaşandığı 2012-2013 sezonunda toplam 9, geçtiğimiz 2013-2014 sezonunda ise 8 teknik adam değişikliği yaşanmıştı. Böylece Süper Lig tarihinde ilk yarılar sonunda gerçekleşen en yüksek antrenör değişikliği bu sezon daha 16. hafta sonunda gerçekleşirken, Lig'deki 8 takımdan Beşiktaş, F.Bahçe, Mersin İdman Yurdu, Bursaspor, İst. Başakşehir, Kasımpaşa, G.Antep ve Karabükspor ise ilk yarıyı sezona başladıkları teknik adamlarla tamamladılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kayseri Erciyesspor Uğur Tütüneker Bülent Korkmaz Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title