Haberler

Süper Lig'de Küme Düşme Kalkıyor mu

Güncelleme:

PTT 1. Lig'e düşen Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor ve Balıkesirspor, yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edebilir.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği başkanlarının, Erciyesspor, Kardemir Karabükspor ve Balıkesirspor'un yeni sezonda Süper Lig 'de mücadele etmesinin ele alınmasına karar verdiğini açıkladı.

"BİRİNCİ GÜNDEM MADDESİ OLACAK"

Yazılı açıklama yapan Ziya Eren, Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan ve Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ile '21 takımlı Süper Lig' konusunda bir toplantı yaptıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Federasyon ve Kulüpler Birliği başkanımızın konuya şahsi olarak tam destek verdikleri, fakat futbol ailesinin fikrini alıp konsensüs sağlanmadan konunun bir sonuca bağlanamayacağı ve bu doğrultuda Süper Lig ekipleri başkanları ile ilk Kulüpler Birliği toplantısının birinci gündem maddesinin bu konu olması kararlaştırıldı. Bu toplantının sonrasında federasyon başkanımızın bütün futbol ailesinin onayı için şura oluşturacağına ve bu şuradan çıkan sonuca göre karar verilip verilmeyeceği sonucu çıkmıştır."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kayseri Erciyesspor Balıkesirspor Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

Mehmet:

21 takımlı lig mi olur mal mısınız ???? böyle saçmalıkta dünyada ilk olur herhalde.

13
1
yanıtYanıtla
ManisalıMobil-IOS:

Tüpçü başladı gene şike yapmaya başkan olaçakya alçak

9
1
yanıtYanıtla
allohasan:

küme düşmeyide kaldırın şampiyon olmayıda herkes rahat etsin nasıl olsa şampiyonu kim olcağına mhk karar veriyor ne gerek var bu kadar tantanaya

8
1
yanıtYanıtla
A:

SÜPER LİGDE OLMASI GEREKEN YİNE 18 TAKIM AMA DÜŞEN TAKIM 5 VE YA 6 TAKIM OLMASI LAZIM İKİNCİ LİGDENDE YİNE 6 TAKIM YUKSELİR BÖYLECE SÜPER LİGDEN 6 TAKIM DÜŞECEGİ İÇİN SON HAFTA BİLE EN AZ 10 TAKIM KÜME DÜŞME TEHLİKESİ YASAR BÖYLECE LİG KIRAN KIRANA GECER

3
2
yanıtYanıtla
Diyarbakirli Mobil-IOS:

22 takım daha iyi olur mesela Samsunspor'da kadılabilir neden Olmasın

2
2
yanıtYanıtla
guidettin Mobil-ANDROID:

olur .sen küme düş sonra geri gel.ptt dekilerin günahı ne ey tüpçü. terim federasyonun başına geçmeli birazda orada yemeli.şikenin alası var memlekette

2
1
yanıtYanıtla
07:

2015 -2016 sezonunda 3 takım gitsin 6 takım gelsin

1
2
yanıtYanıtla
MALATYALI:

TFF LİGLERİ ÇOOKTAN TESCİL ETTİ BİLE! BÖYLE SAÇMA BİR ŞEYMİ OLUR? HER SENE BUNA BENZER ASILSIZ SAÇMA SAPAN HABERLER ÖZELLİKLE KÜME DÜŞEN TAKIMLAR TARAFINDAN BİLİNÇLİ OLARAK ÇIKARTILIYOR! GEÇİN BUNLARI GEÇİN! DÜŞEN DÜŞMÜŞTÜR ÇIKAN DA ÇIKMIŞTIR! ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ. . . .

3
0
yanıtYanıtla
senda:

20 olabilir 22 olabilir 21 nasıl olacak her hafta bir takım pas diyecek bunun yerine 22 takım yada 20 takım olsun zaten alt liglerde bişey olduğu yok

1
1
yanıtYanıtla
sağduyu:

Daha öncede bu uygulama yanılmıyorsam 2 kere yapılmıştı. 2015-2016 sezonu 21 takım, 2016-2017 sezonu 20 takım ile devam eder. Avrupada çoğu lig 20 takım ile oynanıyor. Yayıncı kuruluş ve durgunluk yaşanan ligimize kazanım sağlar düşüncesindeyim.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title