Haberler

Süper Lig'de Kayserispor Deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-2 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Sergen Yalçın yönetimindeki Kayserispor deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta açılış karşılaşmasında Hikmen Karaman'ın çalıştırdığı Çaykur Rizespor evinde Sergen Yalçın yönetimindeki Kayserispor'u konuk etti.

15 DAKİKADA 2 GOL ÇIKTI

Maça çok hızlı başlayan ev sahibi Rizespor, 5. dakikada Kweuke'nin ayağından bulduğu golle skoru 1-0'a getirdi. Kayserispor golün şokundan hızlıca kurtuldu ve 15. dakikada Lawal'ın golüyle durumu 1-1'e getirdi.

GÜRAY HESABI KESTİ

İlk yarının bitimine 2 dakika kala bu kez sahneye Güray Vural çıktı ve Kayserispor ilk yarıyı 2-1 önde kapadı. Maçın 67. dakikasında ise Ahmet İlhan doğrudan kırmızı kart görerek takımı Çaykur Rizespor'u 10 kişi bıraktı.

10 kişi kalan Çaykur Rizespor'un gardı düşünce Kayserispor 76. dakikada Welliton ile skoru 3-1'e getirdi. Çaykur Rizespor maçın son dakikalarında Kweuke'nin ayağından bulduğu penaltı golüyle skoru 3-2'ye getirip umutlansa son sözü Kayserispor son dakikada Welliton'un attığı golle skoru 4-2'ye getirerek söyledi ve karşılaşma 4-2 Kayserispor'un üstünlüğüyle noktalandı.

SERGEN YALÇIN FARKI

Sergen Yalçın yönetiminde harikalar yaratan Kayserispor üst üste 4. maçını kazanırken, ligde sıkıntılı günler yaşayan Çaykur Rizespor ise son 3 maçta 8 puan kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title