Haberler

Süper Lig'de Beşiktaş, Kayserispor'u 4-0 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, kendi sahasında Kayserispor'u konuk etti. Serkan Çınar'ın yönettiği karşılaşmayı Siyah-Beyazlı ekip 4-0 kazandı.

GOLLER

Beşiktaş'ın gollerini 10. dakikada Mario Gomez, 23. dakikada Oğuzhan Özyakup, 34. dakikada Ricardo Quaresma ve 90+1. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Mario Gomez, maçın 68. dakikasında bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

BEŞİKTAŞ FARKI 6'YA ÇIKARDI

Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 73'e yükselterek en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 6'ya çıkardı. Bir maçı eksik Fenerbahçe yarın kendi sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak. Beşiktaş, bir sonraki maçında Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın konuğu olacak.

Kayserispor bu mağlubiyetle 32 puanda kaldı ve düşme potasında derin bir yara aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Serkan Çınar Kayserispor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi?
500

Yorumlar (16)

İŞİN ASLI BU:

BEŞİKTAŞ 4- ERGENEKON 0

13
6
yanıtYanıtla
SARAYDA ÇARESİZ KALDI:

BU SONUCA EN ÇOK DERİN DEVLET VE ERGENEKON YAPILANMASI ÜZÜLMÜŞTÜR. . . _

3
9
yanıtYanıtla
...:

Yere göğe dağa taşa ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ yazdıracağız

10
2
yanıtYanıtla
fenev ağlama:

Skor 1-0 ken defansa yığılan fenerbahçe değil skor 3-0 ken çift forvete dönen Beşiktaş şampiyon olacak!

11
1
yanıtYanıtla
FENERLİ:

Beşiktaş Şampiyonluğu Sonuna Kadar Hak Ediyor .

10
2
yanıtYanıtla
bjk:

lidere selam dur baby ;)

10
0
yanıtYanıtla
şahap:

stadını taraftarsız açan, teknik direktörü polise laf söyleyen takım tuttuğum takım da olsa bitmiştir, olmasın şampiyon daha iyi.

4
4
yanıtYanıtla
babanız beşiktaş şampiyon beşiktaş:

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ULAN!!!

6
0
yanıtYanıtla
kozmik oda:

şikeci ergenekoncu Aziz efendi bakalım bu kez derin devleti harekete geçirecek mi?_-_

5
0
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜYORUM...:

DİLERİM RABBİMDEN BU SENE BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLUR. RABBİM BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARA ŞENOL GÜNEŞE SİYAHLA BEYAZA YARDIM ETSİN. RABBİMİN AK ELİ ONLARLA OLSUN. RABBİM ŞİKESEVERLERİN OYUNBAZLARIN HİLEBALARIN HOKKABAZLARIN ÜZERİNE DUMAN ÜFÜRSÜN TOZ ÜFÜRSÜN. 2010-2011 YILINDA LİGİN BİTMESİNE 8-10 HAFTA KALA OYNAYACAĞI HER MAÇ ÖNCESİ KARŞI TAKIMIN EN İYİ OYUNCUSUNU TRANSFER EDECEĞİNİ HABER YAPAN ŞİKEBAHÇELİLER BU YIL KARŞI TAKIMI FARKLI METODLARLA KARIŞTIMAYA ÇALIŞYIYORLAR. RABBİMDE ONLKARI KARIŞTIRSIN. . .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title