Haberler

Süper Lig'de 11 Takım Yeni Teknik Adamla Sezona Başlıyor

Güncelleme:

Türkiye Süper Ligi'nde 57. Sezonu yarın start alırken, 11 takımın yeni sezona yeni teknik adamlarıyla start vereceği belirlendi.

Medya takip ajansı Interpress'in yaptığı araştırmaya göre, takımların son yıllarda teknik direktör konusundaki yaşadığı istikrarsızlığın daha sezon başında yaşanmaya başladığını ortaya çıkardı. Geçen sezon Süper Lig'de görev yapan 18 teknik adamdan 11 tanesinin takımlarından ayrıldığı, sadece 7 kulübün eski hocalarıyla yeni sezona başlayacağı tespit edildi. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Akhisar, Bursa, Ç. Rize, G.Antep, G. Birliği, Başakşehir, K. Erciyes ve Mersin İ.Y.'nun teknik adamlarıyla yollarını ayırdığı Beşiktaş, Eskişehirspor, K. Karabük, Kasımpaşa, T. Konyaspor, Sivasspor ve Balıkesirspor'un ise teknik direktör değişikliğine gitmediği görüldü.

En istikrarlısı Şota oldu

Haftasonu başlayacak olan Süper Lig'de görev yapacak teknik direktörler içinde 10 Ekim 2012'den beri Kasımpaşa'yı çalıştıran Şota Arveladze en istikrarlı isim olurken, 13 Aralık 2012'ten bu yana Balıkesirspor'un başında olan İsmail Ertekin de ikinci sırada yer aldı. Şimdiye kadar Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen 5 takımdan 4'ü yeni sezona teknik direktör değişikliği ile başlarken, Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifasından sonra İsmail Kartal göreve getirildi. Galatasaray'da Mancini'nin yerine Prandelli, Trabzonspor Hami Mandıralı'nın yürüttüğü göreve Halilhodzic'i, Bursaspor'da ise İrfan Buz'un yerine de Şenol Güneş'i getirdi. Bu sezona kadar Şampiyonluk yaşayan bu 5 takım içinde, geçen sezonda takımın başına getirilen teknik adam Biliç ile yoluna devam bir tek Beşiktaş oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Galatasaray Trabzonspor Fenerbahçe Akhisar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title