Haberler

Süper Lig Biletini Alan Son Takım Belli Oluyor

PTT 1. Lig Play-Off finalinde Adana Demirspor ile Alanyaspor yarın saat 19.00’da Konya Torku Arena Stadyumu’nda Süper Lig’e yükselebilmek için karşılaşacak.

PTT 1. Lig Play-Off finalinde Adana Demirspor ile Alanyaspor yarın saat 19.00'da Konya Torku Arena Stadyumu'nda Süper Lig'e yükselebilmek için karşılaşacak.

Vartaş Elazığspor'u 2-1 yenerek finale çıkmayı başaran Adana Demirspor, Balıkesirspor'u eleyen Alanyaspor ile yarın saat 19.00'da Konya Torku Arena Stadyumu'nda karşılaşacak. Adanaspor ile Kardemir Karabükspor'un Süper Lig'e çıkmasından sonra, Süper Lig'e çıkacak 3. takım yarın oynanacak Play-Off finalinden sonra belli olacak.

İSTATİSTİKLERDE ADANA DEMİRSPOR ÜSTÜN

İki kulübün şimdiye kadar kendi aralarında oynadıkları maçlarda istatistikler Adana Demirspor lehine görünüyor. Daha önce oynanan 22 karşılaşmada Adana Demirspor'un 10 galibiyeti bulunurken, Alanyaspor rakibini 6 kez mağlup etti. 6 maçta ise iki takım da beraberliği bozamadı.

Bu sezon Alanyaspor ile Adana Demirspor'un kendi aralarında oynadıkları iki mücadelede ise iki takım da birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Sezonun ilk yarısında Alanya'da oynanan mücadele 2-2 beraberlikle sona ererken, Adana'daki karşılaşma ise 1-1 berabere sonuçlandı.

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'un ve ligin en golcü oyuncusu 20 golle Pote olurken, Alanyaspor'un en golcü oyuncusu ise 13 golle Jonathan Ayite oldu.

DÜDÜK BÜLENT YILDIRIM'DA

PTT 1. Lig Play-Off finalini Bülent Yıldırım yönetecekken, yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

İki ekip arasındaki bu karşılaşmanın da berabere bitmesi durumunda, mücadele uzatmalara gidecek. Uzatma bölümünde de eşitlik bozulmadığı takdirde Süper Lig'e yükselecek ekibi penaltı atışları belirleyecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Elazığspor Konya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title