Haberler

    Süper Lig: Başakşehir 1-1 Trabzonspor

    Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynanan İstanbul Başakşehir- Trabzonspor maçı 1-1 berabere tamamlandı.

    Maçın gollerini 46'da Visca ve 90+3'te penaltıdan Cardozo kaydetti.

    4. dakikada Fatih'in sağdan ortasında ceza alanı içinde yükselen Waris, kafa vuruşunu yaptı ancak top kaleci Volkan'da kaldı.

    17. dakikada Mehmet'in sol kanattan ceza sahasına ortalayarak kullandığı serbest vuruşta Sefa, altıpas önünde uygun durumda istediği kafa vuruşunu yapamadı. Bu oyuncudan seken topu, savunma uzaklaştırdı.

    34. dakikada Mehmet'in uzak mesafeden sert şutunda, kaleci Volkan meşin yuvarlağı güçlükle çeldi. Pozisyonun devamında, Trabzonspor kazanılan taç atışını hızlı kullandı. Sağdan ceza alanına giren Fatih'in ortasında İstanbul Başakşehir savunmasının müdahale edemediği topa, kaleci Volkan'dan önce ön direkte Waris dokundu, ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

    İlk yarının kalan dakikalarında, iki takım adına da önemli bir gol pozisyonu olmadı ve devre arasına golsüz eşitlikle girildi.

    İkinci yarı golle başladı golle bitti


    İkinci yarıya Başakşehir çok hızlı başladı ve golü buldu. 46'da Soldan Mossoro'nun getirdiği topta yerden gelen pasa sert vuran Visca, bu sezon Trabzonspor'a gol atan ilk oyuncu oldu. 1-0

    Golün ardından Cardozo'yu oyuna alan Halilhodzic'in bu hamlesini Yusuf Erdoğan'ı da oyuna alarak destekledi.

    Savunmada kalabalık kalan Başakşehir rakibine gol şansı tanımadı. Trabzonspor ise ataklarını sürdürse de topu ceza sahasına sokmakta ya da forvet oyuncularıyla buluşturmakta zorlandı. Trabzonspor'un ayrıca sonuca gitme ihtimali olan pozisyonlarda son pası yapamaması dikkat çekti.

    Maçın 71. dakikasında Sedat Ağçay'ın Sefa Yılmaz'a yaptığı hareketten sonra yerde kalmasına önce oyuncu sonda da teknik direktör Halilhodzic şiddetle itiraz etti. Halilhodzic'in şiddetli itirazına kaleci Onur da katıldı. Kalesinden çıkan Onur uzun süre itiraz edip topu da havaya dikince sarı kart gördü.

    Bu sırada Trabzonsporlu bazı taraftarlar sahaya girdi ve sahadaki futbolcuların üstüne yürüdü. Halilhodzic Halisözkahya tarafından tribüne gönderildi.

    Maçın son dakikalarında baskısını artıran Trabzonspor, aradığı golü penaltıdan buldu. Visca'nın eline çarpan topa penaltı kararı veren Halis Özkahya'ya yapılan itirazlar sonucu değiştirmedi. Topun başına geçen Oscar Cardozo, Hami Mandıralı'yı anımsatan sert düzgün ve ortaya vurduğu penaltıyla kendisinin ve takımın bu seneki ilk golünü kaydetti.

    İki takım da ligdeki beraberlik serilerini 3 maça çıkardı ve 3'er puanda kaldılar.

    Trabzonspor haftaya evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Başakşehir ise Gaziantepspor'a konuk olacak.

    Maçtan notlar


    Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e konuk olan Trabzonspor, ligde son oynadığı Fenerbahçe maçına göre ilk 11'de 3 değişiklikle sahaya çıktı.

    Bordo-mavili takımda teknik direktör Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ilk 11'inde görev yapan Mustafa Akbaş'ı yedeğe çekerken, Salih Dursun ve Mustafa Yatabare'yi ise kadroya almadı. Tecrübeli teknik direktör, bu futbolcuların yerine İstanbul Başakşehir karşısında ilk 11'de Avraam Papadopoulos, Mehmet Ekici ve Sefa Yılmaz'ı sahaya sürdü.

    Trabzonspor karşılaşmaya Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Constant, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Waris ve Sefa Yılmaz ilk 11'i ile çıktı. Konuk ekipte Halilhodzic, yıldız futbolcu Oscar Cardozo ile Fatih Öztürk, Mustafa Akbaş, Soner Aydoğdu, Yusuf Erdoğan, Ferhat Yazgan ve İshak Doğan'a yedekler arasında yer verdi. Bordo-mavili ekipte Yunan futbolcu Avraam Papadopoulos ilk kez bir lig maçına çıkarken, Mehmet Ekici ve Sefa Yılmaz da ilk kez ilk 11'de görev aldı.

    Karşılaşmayı yaklaşık 5 bin Trabzonsporlu taraftar izledi. Stadın üç tribünü bordo-mavili taraftarlar için ayrılırken, bir tribünde ise İstanbul Başakşehir taraftarları bulundu. İstanbul Başakşehir tribününde iki takım taraftarı birlikte maç izledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Óscar Cardozo Trabzonspor Başakşehir Spor Haberler Son Dakika

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title