Haberler

Süper Kupa'yı Fenerbahçe Kazandı

Güncelleme:

Fenerbahçe, 90 dakikası ve uzatmaları 0-0 biten karşılaşmada Galatasaray'ı penaltılarda devirdi ve kupanın sahibi oldu.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa finalinde normal süresi 0-0 sona eren maçta uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca penaltılar sonucunda Fenerbahçe karşılaşmayı 3-2 kazanarak kupayı müzesine götürdü.

SAHAYA MADDE ATILDI

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve tüm geliri Soma faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine verilecek maçta nefes kesen anlar yaşanırken tribünlerden sahaya atılan yabancı maddeler ise isteyenmeyen görüntüler olarak hafızalara kazındı.

MUSLERA PENALTILARA KADAR GÖTÜRDÜ AMA...

Normal süresi 0-0 sona eren karşılaşmada Fenerbahçe sayısız gol fırsatından yararlanamazken Galatasaray'ın etkisiz futboluna rağmen kaleci Fernando Muslera yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutmaya çalıştı.

FENERBAHÇE LİGE KUPAYLA BAŞLADI

Uzatma anlarında da gol sesi çıkmayınca penaltılara giden karşılaşmayı Fenerbahçe 3-2'lik skorla kazandı ve yeni sezona kupayla başlangıç yapmayı başardı.

Fenerbahçe şampiyonluğun ardından ikinci kez Süper Kupa zaferini yaşamayı başardı.





Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe 19 Mayıs Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (18)

burhan625@hotmail.com:

120 dakkanın tamamına yakınında rakibini sahadan silen fb kupayı fazlasıyla hakketti.

24
9
yanıtYanıtla
gfb:

bu kadroyla nah şampiyon olur gaysaray puhahahaaha

19
8
yanıtYanıtla
şşşt nooluyor:

aysalın çamurluğu da yetmedi desene

21
3
yanıtYanıtla
KIRMIZIYA BAS ŞİMDİ....??:

EZE EZE ALDIK KUPAYI. . . MUSLERA SÜPERDİ. . . VOLKAN YİNE TÜRBÜN BASKISINA YENİLDİ YAPTI YAPACAĞINI YAKIŞMADI. . . NEYSE BAZEN ÖYLE OLMASI GEREKİYOR

18
6
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Gecmis OLsun galatasaraylılara :D bidahakıne inşallah

18
4
yanıtYanıtla
diego:

wuwwww sampiyonlugu getirir bu kupa gs de ruh kalmamıs

21
1
yanıtYanıtla
Adımı Yazdım:

İhtiyaçları vardı tebrikler :)

9
12
yanıtYanıtla
falçata:

muslerayı maçın adamı seçtiler herhalde hezimeti önlediği için fb tebrikler gs geçmiş olsun

16
5
yanıtYanıtla
Alperen0742:

Zırlamaaa cincon zırlammaaaaaa

14
7
yanıtYanıtla
ankara:

muslere ya sonsuz teşekkürler seni çok seviyoruz muslere end melo gerisi takım ruhundan bi haber şu an başlangıç olarak çok hayal kırıklığı oldu umarım düzelir dicem ama çok zor

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title