Haberler

Super Bowl İçin Çekilen Reklam Yasaklanıyor

Güncelleme:

ABD'nin en büyük spor organizasyonu Super Bowl için bir yiyecek firmasının ünlü model Charlotte Mckinney'i oynattığı reklam erotik çağrışımlar yaptığı için yasaklanıyor.

Kate Upton'a benzerliği ile dikkatleri çeken model Charlote Mckinney'in rol aldığı ve Super Bowl sırasında yayınlanacağı açıklanan reklamın yasaklanması gündemde.

EROTİK ÇAĞRIŞIMLAR YAPIYOR

Bütün dünyada izlenilen bir spor etkinliğinde, erotik çağrışımlar yaptığı belirtilen bu reklamın yayınlanmaması gerektiği yönünde tepkiler geldi.

ABD'Yİ AYAĞA KALDIRDI

ABD basını, bu reklamı küçük yaştaki çocukların da izleyeceğini ve akıllarına cinsel çağrışımlar uyandıracağı yönünde yorumlar yaptı. Milyonların izleyeceği maç esnasında bu reklamın yayınlanacak olması aileleri tedirgin ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kate Upton Charlotte Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

rahip:

reklamın iyisi kötüsü olmaz canım. . . Bu fevkalade güzel olmuş. Kötü olmuş diyenlere eşek hoşaftan ne anlar.

8
15
yanıtYanıtla
ibrahim:

hoşaf degil hoş laftan ne anlar

yanıt14
yanıt5
PROF:

Doğrusu; Eşek hoşaftan ne anlar, suyunu içer denesi (üzümü) kalır!. . :))

yanıt4
yanıt5
VELİ:

hoşaf değil lan hoş laf DENİR. KAFANIZ GÜZEL Mİ SİZİN?

yanıt1
yanıt7
ertugrul:

ulan ne hoş lafı eşek hoş laft tan anlamaz afrika meyvesi esek anlamaz o meyveden. . cünkü tadıı yok eseklerde insabnlar gibi tatlı tuzlu ayrımı vardırevet salladım tamammı

yanıt1
yanıt3
süloMobil-IOS:

bence yasaklamak ahlaksızlık! burda ahlak polisliği yapan ahlaksız troller siz hırsızların katillerin ahlakını sorgulasanıza .

5
9
yanıtYanıtla
ILKEL BUNLAR,,,,:

INSAN DEDIGIN ONURLU OLUR, , BILHASSA BAYAN TAYFASI, , COK ONURSUZ OLUYOR, , ÜZERINE GIYECEK ELBISEN YOKMU SENIN, , INSANLIK BUMUDUR, , , BUNLAR DÜNYA TOPLUMUNU YOLDAN CIKARAN YAMYAMLARDIR, , LANET OLSUN, , ,

10
3
yanıtYanıtla
tokio:

bunlar dünyayi aydinlatiyor senin gibi seiatcilarda dünyayi karartmak istiyor rasist mahluklar

yanıt0
yanıt0
gotthard:

yavruya bak melek gibi bir kanatlari eksik

4
8
yanıtYanıtla
GEREKSİZ:

ÇAPUTÇULAR ÜZÜLMEYİN, SİZ DAHA İYİSİNİ ÇEKERSİNİZ.

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title