Haberler

Süper Amatör Lig

Süper Amatör Lig’de Play-off’a kalan Korkuteli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Konyaaltı Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Süper Amatör Lig'de Play-off'a kalan Korkuteli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Konyaaltı Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Korkuteli 100. Yıl Atatürk stadyumunda oynanan maçı Tuna Ayran, Deybet Gök ve Yakup Yılmaz hakem üçlüsü yönetti. Maç, Korkuteli Belediyespor'un vuruşuyla başladı. İlk dakikalarda 2 takım birbirine üstünlük sağlayamadı. Maçın ilerleyen dakikalarında Demre Belediyespor oyunda hakimiyet kurdu. Yaptığı baskı sonunda 9. dakikada Deniz'in attığı gol ile Konyaaltı Belediyespor 1-0 öne geçti. Korkuteli Belediyespor, oyunda hakimiyetini ele aldı ve 38. dakikasında Hamza'nın attığı gol ile durumu 1-1'e getirdi.

Korkuteli Belediyespor, ilk yarının son dakikasında Ata'nın attığı gol ile 2-1 öne geçti ve ilk yarı Korkuteli Belediyespor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan Korkuteli Belediyespor, bulduğu net gol pozisyonları değerlendiremedi.

Konyaaltı Belediyespor, karşılaşmanın 90+4 dakikasında bulduğu gol ile durumu 2-2'ye getirdi. Korkuteli Belediyespor'da kalece Fevzi gol pozisyonunda kırmızı kart gördü ve Karşılaşma 2-2 sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Belediyespor Yakup Yılmaz Konyaaltı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title