Haberler

    Sunumo'nun Başarı Hikâyesini Kısaca Anlatır Mısınız?

    Sunumo Hikaye Avcısı Mehmet Ateş, Sunumo'nun ilgi çekici hikayesini Wise TV'ye anlattı.

    Sunumo Hikaye Avcısı Mehmet Ateş, Sunumo'nun ilgi çekici hikayesini Wise TV'ye anlattı.

    Sunumo, 3,5 yıldır faaliyette olan alanında ilk ve tek anonim şirketidir. Yatırımı yaparken ilk başta bunu bile kurguladık. Anonim şirketi olarak sektöre girmenin ne kadar etkili olacağına inandık ve bu inancımızı da bize inanan markalarla birlikte güçlendirdik diyen Ateş, konuşmasına şu şekilde devam etti:

    "Bugün Türkiye'nin en etkili şirketlerine hizmet veriyoruz. Fortune 100'deki 16 firmanın ve Türkiye'deki en etkili 20 CEO'nun sunum koçluğunu aynı zamanda sunumlarını da yapıyoruz. Aklıma çıkış hikayemiz gelir. İlk müşterimiz, 'Sen bana sunum yapacaksın hem de Power Point'te yapacaksın, bizde sana para vereceğiz öyle mi?' dedi. Nereden nereye geldik. O müşterimizle geldiğimiz nokta bugün çok uluslu şirketlerin bile global anlamda ülke müdürlerine, direktörlerine, CEOlarına hizmet veren bir oluşuma neden oldu. Sunum alanında sadece Türkiye'de değil Türkiye'den yurt dışına açılan yegane şirketlerden biri olduk . Önce Avrupa sonra Amerika'da olmak üzere önümüzdeki yıl ofislerimiz açılacak."

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Mehmet Ateş Türkiye Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title