Haberler

Modaretörün Israrlı CHP Soruları Tarhan'ı Kızdırdı

Güncelleme:

Konuk olduğu programda modaretörün sürekli CHP ile ilgili sorular yöneltmesine kızan Emine Ülker Tarhan "CHP hakkında konuşmaktan mutlu değilim. Başka şey konuşalım" dedi.

Habertürk'te Veyis Ateş'in canlı yayın konuğu olan Emine Ülker Tarhan, canlı yayında gündemi değerlendirdi. Emine Ülker Tarhan, CHP'nin sağa açılımıyla ilgili olarak "Aslı varken suretine kimse oy vermez diye düşünenlerdenim" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sözcü gazetesine verdiği bir röportajda "İktidar olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Hayır" yanıtını verdiğini hatırlatan Tarhan "Bu tek cümlelik bir özettir" diye konuştu.

SUNUCUNUN CHP SORULARI SİNİRLENDİRDİ

Sunucu Veyis Ateş'in ısrarlı CHP soruları karşısında sinirlenen Emine Ülker Tarhan "CHP üzerinden konuşmaktan şu anda çok mutlu değilim. Başka şey konuşalım" dedi.

"ZOR BİR SORU... BENDE KALSIN"

Tarhan, Veyis Ateş'in Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy verdiniz sorusunu yanıtsız bırakmayı tercih ederken "Zor bir soru. Bende kalsın" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Emine Ülker Tarhan Veyis Ateş Habertürk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Millet Ak partinin kiymetini bilin:

ISLAM DUSMANLARI SIZI

13
26
yanıtYanıtla
CEMİL ÖZTÜRK:

DEVLET DAİRELERİNDE ÜNİVERSİTELERDE KAPALİ BACİLARİMİZİ VE OKUL BİRİNCİLERİNİ KÜRSÜYE ÇİKARTMAYİP VE ORDUMUZDA İNANCİNİ YAŞAYANLARA YAPTIKLARİNİZ İÇİN OYLAR AK PARTİYE . . . . . . . . .

16
22
yanıtYanıtla
CEMİL ÖZTÜRK:

YENİ TÜRKİYE İÇİN AK PATİYE OYLAR. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

11
17
yanıtYanıtla
CHP,,diye bir parti yoktur,,,:

BEN 1950 dogumluyum, , o zamandan beri CHP, diye bir parti varmi, yokmu hic hatirlamiyorum, , ? böyle bir parti ülkemizde gercekten varmi, , , ?

19
7
yanıtYanıtla
ademoğlu:

ben olsam moderatörü pataklardım. bir parti başkanına ısrarla başka bir parti ile ilgili soru sorması ayıptır provake etmektir.

8
9
yanıtYanıtla
Selanikli SeyyahmobilWeb@haberler.com:

Neresi zor Söyle gitsin. Görende 4 bilinmeyenli denklem sorulmuş sanır. Böyle insanlar partimizden defolduğuna çok sevindim.

6
11
yanıtYanıtla
misafir:

ya böyle nankör kadını niye tv çıkarırlar chp olmasaydı vekil seçilebilirmiydi bırakın böylelerle raportaj yapmayı

4
12
yanıtYanıtla
AksarayMobil-IOS:

Recebe vermiştir oyunu kendisi abd nin ajanıdır

4
12
yanıtYanıtla
CanoMobil-IOS:

Yolsuzluk oylamasına meclisde katılmayan ,ve kime oy verdiğini söyleyemeyen biri bizi nasıl temsil eder ve sokaklarda neder acaba merak ediyorum.

8
7
yanıtYanıtla
dobrowskimobilWeb@haberler.com:

Bu kadini görünce siyasetten nefret ediyorum

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title