Haberler

Sunucunun Eleştirdiği Kadın, Panik Atak Krizi Geçirdi

Güncelleme:

İngiltere'de konuk olduğu televizyon programında sunucu tarafından sert sözlerle eleştirilen Sarah Louise Bryan isimli kadın programın sonunda panik atak krizi geçirdi.

İngiltere'de ünlü gazeteci Piers Morgan'ın canlı yayında "Sen en kötü annelerden birisin" diyerek gözyaşlarına boğduğu Sarah Louise Bryan, ölüm tehditleri aldığını söyledi.

İLGİNÇ BİR HİKAYESİ VAR

Ünlü gazeteci Morgan, İngiliz televizyon kanalı ITV'deki "Good Morning Britain" (Günaydın Birleşik Krallık) programında, 28 yaşındaki moda tasarımcısı Sarah Louise Bryan'ı konuk etti. Bryan'ın programda konuk edilmesine neden olan olay ise şuydu: Üç yaşındaki kızı Isabella'yı oyun oynaması için bir arkadaşının evine gönderen Bryan, küçük kız eve döndüğünde ayakkabılarının üzerinde çizikler ve kalem izleri olduğunu fark etti. Genç anne bunun üzerine, Isabella'nın birlikte oyun oynadığı çocuğun annesine bir e-posta göndererek, 325 sterlinlik (Yaklaşık 1470) ayakkabıların parasını istedi.


SUNUCU TARAFINDAN "ARSIZLIKLA" SUÇLANDI

Programda İngiliz annenin bu davranışını "arsızlık" olarak niteleyen Morgan, Bryan'ı "sorumlu bir anne olmamakla" suçladı. Yaptığı hareketi savunan Bryan ise "Benzer bir durumda sen olsan ne yapardın?" diye sordu. Morgan da bu soruya, "Ne mi yapardım? Öncelikle kızıma 325 sterlinlik ayakkabı almazdım" yanıtını verdi.

"BENİM KIZIMIN AYAKKABILARINDA DA ÇİZİKLER OLUYOR"

Morgan sözlerini, "Kızını 325 sterlinlik botlarla arkadaşının evine gönderiyorsun ve o da üzerinde birkaç çizikle dönüyor. Benim de beş yaşında bir kızım var. Onun da ayakkabılarında kalem çizikleri oluyor. Çocuk bunlar..." diye sürdürerek, genç anneye yüklendi. Morgan, "Ama sen, kızın bu izlerle dönünce, arkadaşına fatura gönderme cüretini gösterebiliyorsun" diye konuştu.


60 ÇİFT AYAKKABISI VARMIŞ

Deneyimli gazeteci, 13 yaşında bir de oğlu olan Bryan'ın, kızı Isabella'nın 60 çift ayakkabısı olduğunu söylemesi üzerine de büyük şaşkınlık yaşadı.


"ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUM"

Programın yayımlanmasının ardından sosyal medyada büyük tepki gören genç anne, İngiliz The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, "O günden sonra evden çıkmadım. Çocuklarımı okula bir arkadaşım götürüyor. Sosyal medyada ölüm tehditleri alıyorum" dedi.


"DÜŞÜNMEDEN HAREKET ETTİM"

Bryan, Facebook üzerinden yayımladığı mesajında ise arkadaşına fatura göndermesinin yanlış bir hareket olduğunu kabul etti ve "Evet düşünmeden hareket ettim. Ama insanız. Hata yapabiliriz" ifadesini kullandı.

PANİK ATAK KRİZİ GEÇİRMİŞ

Genç anne ayrıca, programın ardından kuliste panik atak krizi geçirdiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Birleşik Krallık Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title