Haberler

Çağla Şikel: Emre'den Sonra Evimde Hiçbir Şey Değiştirmedim

Güncelleme:

Sunucu ve manken Çağla Şikel evinin kapılarını "İnstyle Home" dergisine açtı. Güzel sunucunun Balmumcu'daki 4 katlı villası tam 800 metrekare. Çağla Şikel, Emre Altuğ'dan boşandıktan sonra evi hiç değiştirmediğini söyledi.

"EMRE'DEN SONRA BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEDİM

Şikel, "Emre dekorasyona benden meraklı. Evli olduğumuz dönemde birlikte almıştık. Emre'den sonra bir şeyi değiştirmedim. Duvara astığımız aile fotoğraflarımız duruyor. Salonun dekoru çocuklar için değişiyor. Örneğin kanepeler çekilince; salon paten yada futbol sahasına dönüşüyor" dedi.


ŞİKEL: İŞ DIŞINDA TÜM ZAMANIM ÇOCUKLARIMLA

Şikel sözlerine şöyle devam etti: "Alışık olduğumuz evler gibi değildi. Odalara geçişler sürprizli burada. Nereden neyin çıkacağı tahmin edilmiyor. Kanalda işim biter bitmez hemen eve gelirim. Çocuklar da okuldan dönmüş olur. İş dışındaki tüm zamanım onlarla olmak üzerine kurulu diyebilirim."

ÇAĞLA ŞİKEL'İN VİLLASI TAM 800 METREKARE

800 metrekarelik 4 katlı villanın giriş katı salon, yemek odası, mutfak ve misafir tuvaletinden oluşuyor. Üst katta giyinme odası ve 2 oğlunun odası var. Çatıda büyük bir banyonun da bulunduğu yatak odası mevcut. Bahçe ve garaj parti alanı gibi düzenlenmiş.(Kaynak: Hürriyet)

İşte Çağla Şikel'in muhteşem villasından kareler:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title