Haberler

Sunucu Nur Viral'ı Canlı Yayında Şoke Eden Anlar

Güncelleme:

Nur Viral, canlı yayına bağlanan kadın izleyicinin "Kocam beni sizinle aldatıyor" şeklindeki sözleri karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Ünlü sunucu Nur Viral Beyaz TV'de yayınlanan hayatta herşey var programında aldatma konusunu işliyordu.

TELEFONLA BAĞLANIP BOMBAYI PATLATTI

Bu sırada bir seyirci telefonla canlı yayına bağlanarak kocasının kendisini aldattığını söyledi. Ama asıl bomba kadının açıklamalarının devamında geldi.

KOCASININ KENDİSİNİ ALDATTIĞINI SÖYLED İ

Kocasının ünlü bir isimle kendisini aldattığını ifade eden kadın o kişinin de Nur Viral olduğunu söyledi.

Duydukları karşısında neye uğradığını şaşıran ünlü sunucu büyük bir şok yaşadı.

Fakat bu yaşananlar aslında bir şakadan ibaretti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beyaz TV Medya Komik - İlginç Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500

Yorumlar (13)

Kons:

Nerden bilelim saka oldugunu???

26
4
yanıtYanıtla
Ceylin:

Eşek şakası olmalı

13
0
yanıtYanıtla
Esince:

Ne şakası beee tüm yayını izlemedim ama eğer kadın tekrar telefonla bağlanıp şaka demediyse bu bildiğin canlı yayın toparlaması olmuş şakaya vurmuşlar durumu alenen ??

11
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Melihin kanalı da aynı kendine benziyor, hep yalan dolan.

8
2
yanıtYanıtla
yeliz:

Eşek şakasi hiçte gülmedik

10
0
yanıtYanıtla
Hak gelecek batıl zayi olacakMobil-IOS:

Aslında gerçek adam sadece durumu ve programı kurtarmaya çalışıyor...

9
0
yanıtYanıtla
KarierMobil-IOS:

Akp kanalında böyle şaka mı olur, ayıp, yakışmadı

6
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Tam kepazelik

9
0
yanıtYanıtla
tugba:

Bence sakaydi.uzatmaya gerek yok.nur hanımın paniği de şundan dir ;olur ya sevgilisi vardır evlidir bilmiyordur felan..

5
4
yanıtYanıtla
Gandi:

Aaaaaaaa ??

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title