Haberler

Sungurlu Tso'dan Geleneklsel İftar Yemeği

Çorum'un Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iftar yemeği verildi.

Çorum'un Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iftar yemeği verildi.

Baktat Tesisleri'ndeki yemeğe CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Sungurlu Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Kadir Şahiner, Mal Müdürü Türkay Odabaş, bazı siyasi parti ilçe başkanları, bazı il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri ve bazı dernek yöneticileri katıldı.

Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak iftar yemeği düzenlediklerini hatırlatan Sungurlu TSO Başkanı A. Kadir Şahiner, Ramazan'ın manevi güzelliklerin yaşandığı, kaynaşma ve dayanışmanın arttığı, oruçla iradelerin merhametle eğitildiği mübarek bir ay olduğunu söylmedi. Şahiner, bugün toplum olarak herkesin birbirini anlamaya, birlik ve beraberlik içinde destek vermeye ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

Bu yıl ki iftar yemeğinin aynı zamanda bir veda yemeği olduğunu dile getiren Şahiner, "İlçe Kaymakamımız Hulusi Şahin, Kocaeli'nin Dilovası Kaymakamlığı'na atandı. Yakın bir zaman zarfından aramızdan ayrılacak. Kendisiyle bir çok projede çalışmaktan çok mutlu oldum ve kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ise, Sungurlu TSO'yü teşekkür ederek, Ramazan halkının Sungurlu halkı ve dünya Müslümanlarına hayırlar getirmesi için temeni du bulundu.

İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin ise, "İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayında verilen iftar yemekleri, insanların birlik ve beraberliğinin pekişmesi adına çok anlamlıdır. Bu güzel aydan en güzel şekilde istifade etmek gerekir. Kadir Başkan'a duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yakın zamanda aranızdan ayrılacağım. Bu vesile ile bu bir veda yemeği oldu benim için " şeklinde konuştu.

Yemek konuşmalarından ardından Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Dilovası Kaymakamlığı'na atanan Hulusi Şahin'e ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse'ye plaket takdim edilmesiyle sona erdi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tufan Köse Dilovası Sungurlu Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title